Melawat Ayah Itah.

6:33:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments

Lepas balik kerja semalam...sally dengan beberapa rakan kelas singgah ke hospital untuk jenguk ayah Itah...Itah ni one of my best friend, sally kenal dia daripada darjah 2...mula rapat dengan dia masa kami form 3, time tu dia la kawan sally...makan, minum, meniru dalam kelas, g tandas...semunya...semuanya dengan dia...dia kira partner in crime la...senang cerita...

Actually ayah dia masuk wad since lepas kami balik daripada wedding di Melaka...meaning that dah hampir 3 minggu ayah dia masuk wad dan kami baru datang melawat...pada awalnya nak melawat tak boleh sebab ayah dia dimasukkan ke wad ICU...so, hanya mampu tunggu dan doa dari jauh...

Sally dengan dia jarang berhubung, tapi dia akan contact sally bila dia boleh sense ada something wrong jadi kat sally atau sally tgh bersedih...rasa macam hopeless bila takde disisi dia masa dia tgh sedih camni....


Sempat lagi ambik gambar...hehe..kalau dah blogger...g memana mesti nak ambik gambar...sempoi je ayah dgn mak dia...semoga ayah itah cepat sembuh..InsyaAllah...

You Might Also Like

28 comments:

  1. Replies
    1. Aamin..InsyaAllah...begitulah hendaknya..

      Delete
  2. semoga ayah beliau cepat sembuh.. amin

    ReplyDelete
  3. semoga ayah beliau cepat sembuh. amin.

    ~nak ajak bro join kontest kt blog saya, peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.htmlA

    ReplyDelete
  4. Semoga ayah kawan kak sally tu cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  5. Semoga beliau cepat sembuh & pulih seperti sediakala.. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah khir..itulah hendaknya...thanks..

      Delete
  6. ingatkan itah RRP tadi . hehehe.. apa pon harap ayah kawan sally cepat sihat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh takla..hehe...sally pun lupa itah tu...

      Delete
  7. semoga ayah kawan Sally cepat sembuh. :)

    ReplyDelete
  8. semoga ayah kawan kak sally cepat sembuh... insyaallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fatanah...InsyaAllah..amin..amin ya rabb.

      Delete
  9. semoga pakcik tu cepat sembuh ya. Btw, suka baju sally tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah...aminn.. Huhu..baju? Thanks... :)

      Delete
  10. semoga cepat sembuh pakcik :)

    #hana pown kaki gambar jugak. cehh nak jugak tu. haha

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Aaaminn kak...insyaAllah...mmg tu la hendaknya :)

      Delete
  12. ika doakan semoga cepat sembuh juga, insyaAllah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!