Wednesday, December 25, 2013

Melawat Ayah Itah.

Lepas balik kerja semalam...sally dengan beberapa rakan kelas singgah ke hospital untuk jenguk ayah Itah...Itah ni one of my best friend, sally kenal dia daripada darjah 2...mula rapat dengan dia masa kami form 3, time tu dia la kawan sally...makan, minum, meniru dalam kelas, g tandas...semunya...semuanya dengan dia...dia kira partner in crime la...senang cerita...

Actually ayah dia masuk wad since lepas kami balik daripada wedding di Melaka...meaning that dah hampir 3 minggu ayah dia masuk wad dan kami baru datang melawat...pada awalnya nak melawat tak boleh sebab ayah dia dimasukkan ke wad ICU...so, hanya mampu tunggu dan doa dari jauh...

Sally dengan dia jarang berhubung, tapi dia akan contact sally bila dia boleh sense ada something wrong jadi kat sally atau sally tgh bersedih...rasa macam hopeless bila takde disisi dia masa dia tgh sedih camni....


Sempat lagi ambik gambar...hehe..kalau dah blogger...g memana mesti nak ambik gambar...sempoi je ayah dgn mak dia...semoga ayah itah cepat sembuh..InsyaAllah...

28 comments:

  1. semoga ayah beliau cepat sembuh.. amin

    ReplyDelete
  2. semoga ayah beliau cepat sembuh. amin.

    ~nak ajak bro join kontest kt blog saya, peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.htmlA

    ReplyDelete
  3. Semoga ayah kawan kak sally tu cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  4. Semoga beliau cepat sembuh & pulih seperti sediakala.. aamiin..

    ReplyDelete
  5. ingatkan itah RRP tadi . hehehe.. apa pon harap ayah kawan sally cepat sihat ^_^

    ReplyDelete
  6. semoga ayah kawan Sally cepat sembuh. :)

    ReplyDelete
  7. semoga ayah kawan kak sally cepat sembuh... insyaallah :)

    ReplyDelete
  8. semoga pakcik tu cepat sembuh ya. Btw, suka baju sally tu

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh pakcik :)

    #hana pown kaki gambar jugak. cehh nak jugak tu. haha

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Aaaminn kak...insyaAllah...mmg tu la hendaknya :)

      Delete
  11. ika doakan semoga cepat sembuh juga, insyaAllah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!