"Maaf, jangan ganggu dia!"

10:38:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments


eh, sesuka hati je...hahaha...okay, sally gurau je...saje nak tepek gambar Yonghwa...dah takde idea nak tepek gambar sape...kang letak gambar tuan blog orang tak nak tgk...kan..? kan..?

tuu dia..betul punya merendah diri..! hahaha...Sekarang sally dalam proses nak buat final revision untuk exam pukul 9am pagi esok...mohon korang semua doakan sally dapat jawab soalan dengan tenteram, dapat ingat semua formula yang gila punya banyak...hehehe...insyaAllah...semoga korang dilimpahi nikmat dunia dan akhirat...

Sally mintak maaf kalau sepanjang sally berblog ni ada yang terkecik hati, sakit hati or terasa hati...InsyaAllah lepas habis paper sally akan jenguk korang kembali...Sally jugak mintak maaf kalau malam ni ada 2-3 orang blogger je yg sally sempat kunjungi...

ohh! lupa..! Last word!

"I love you'll..!"

-Auto Publish-

You Might Also Like

33 comments:

  1. gud luck kak sally. malam nie make sure tidur yang mencukupi tau. sayang kak sally jugak. hik2. :D

    ReplyDelete
  2. Huhu takpe kak sally, exam tu buat elok2!!!
    inshaallah boleh!!! Aza aza fighting!!!
    U r in our prayers ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks qila...thanks for the words...thanks for the doa...well. I'm happy because I managed to answer it! alhamdulillah ^_^

      Delete
  3. Good luck kak sally! Moga kak sally dapat result yang gempak2 nanti ! ^_^

    http://havinue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. gudluck kak sally, all the best!! :D

    ReplyDelete
  5. good luck Sally. ingat Dia & parents masa jawab exam naa.. (:

    ReplyDelete
  6. Goodluck sis! :D

    Jemput baca & komen entri terbaru - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/12/hotel-murah-di-kuala-terengganu.html

    ReplyDelete
  7. All the best Sally. Jawab exam elok2 ya

    ReplyDelete
  8. goodluck sally!!!!!
    do your best for exams, semoga dipermudahkan urusan menjawab soalan, semoga dilapangkan fikiran untuk mencatat jawapan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ika...
      thanks for the wish...
      thanks for the doa...
      well, I'm happy because I managed to answer it!
      alhamdulillah ^_^

      Delete
    2. alhamdulillah :)
      sally terbaik~ ihiks

      Delete
  9. seoga urusan sally berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  10. good luck exam.... semuga dipermudahkan... jgn asik ingat oppa je...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak! hahaha...thanks for the wish! sally tak ingat pun Yonghwa :P

      Delete
  11. so mcm mana paper tadi? hehe
    all the best utk yg seterusnya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisya! alhamdulillah...boleh jawab dgn tenang even dah mcm org gila kejar masa...

      Delete
  12. Ok..sya tak gnggu..sya nk tgk je..boleh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sya! rindu tau tak...tak sempat nak berkunjung...hehehe...sila la ganggu sekarang :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!