hoooraayy!

2:29:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Lambat bersiaran..hari ni Selangor cuti..so, sally pun cuti la..sape cuti hari ni...? Yang mana yang kerja tu..jangan curi tulang..okay..?

Lately ni sally tak berapa ada masa nak update blog..sebab dah kena prepared untuk Final exam hujung bulan ni...kelas pun belum hbs..exam dah dekat..banyak chapter nak kena cover...

Sorry la kepada yg dtg berkunjung..sally masih tak dapat nak blogwalking...entah-entah nak update blog pun susah lepas ni..update ke tidak...

So, amik gmbr sally ni..kot-kot rindu..hahahaha....


You Might Also Like

12 comments:

  1. Untunglaaahhh selangor cutiii. Y___Y

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti kak . Even saya praktikal pun dapat cuti . HUHU . Have a nice day , Kak Sally :D

    ReplyDelete
  3. selamat menempuh exam sally..wah berbaju hitam nak kemana tu :)...klik2

    ReplyDelete
  4. saya cuti hari ni! hehe :p
    oh,akak ada final exam... gud luck ye! ^^

    #ok,saya save gambar akak tu... buat pengubat rindu,hakhak....

    ReplyDelete
  5. rindu kat sally. takpe la, sally study la untuk final exam tu.. akak doakan semoga sally berjaya.. :D

    ReplyDelete
  6. hana kerja. T_T

    #hik2. sempat lagi kan bergambau. jangan2 lama2 hilang. tak sanggup nak tahan rindu. :)

    ReplyDelete
  7. goodluck for your upcoming exam sally..do the best tau :)

    ReplyDelete
  8. Salam Rabu & slmt bercuti Sally.. :)

    ReplyDelete
  9. all the best utk final exam nnti ye sally... :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!