Hari ni hari Isnin.

12:22:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments




Hehehe....tajuk dia macam takde orang tau hari ni Isnin...biasa la...hari Isnin je masing-masing seret kaki nak g kerja kan...? Hari ni Sally g kerja daripada KL...sebab semalam meneman seseorang kat KL...so, hari ni g kerja bukan daripada rumah...sempat lagi curi masa berlari ke Starbucks nak cari "dadah" favorite sally. Caramel Mocchiato! Mohon abaikan pakwe Sally punya gambar belakang tu...



Kakak ipar Sally suruh cuba Toffee Nut Latte yang tengah tu...katanya sedap...tapi yg ni utk limited time only...or specifically for Christmas only...serius macam sedap je...toffee tu lebih kurang je rasa dengan caramel...tapi more creamy laa...bagi sally...



Pandangan daripada dalam bas tadi..hehe...tetiba masa berhenti tu betul-betul sebelah KLCC...dah lama tak berada dekat KL masa pagi-pagi camni...kalau dulu masa kerja kat KLCC, sebelum matahari naik lagi dah bertapak kat KLCC tu...hihi...serius masa ni teringat kenangan lama masa zaman-zaman hingusan...How fast time flies...right..?

“No matter how much time passes, no matter what takes place in the interim, there are some things we can never assign to oblivion, memories we can never rub away.”
Haruki Murakami, Kafka on the Shore

You Might Also Like

28 comments:

  1. hari ni tak kerja lagii. yeay! hehe

    ReplyDelete
  2. bestfriend sy pun mcm Sally jugak.. starbucks tu dah jadi satu kewajipan bg dia.. paling lama pun dia bertahan, seminggu.. pernah sekali tu dua minggudia tak pergi starbucks, penat jugak melayan dia meroyan. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am caffeine addicted person..hehehe...mmg tak boleh tinggal la...mesti kena minum jugak.. :)

      Delete
  3. Betul kak sally, time flies soooooooooooooooo fast haih ~ :D
    hihihihi bestnya nak dadah jugak kak sally!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish...ish...budak kecik tak elok minum "dadah" ni...hahaha

      Delete
  4. selamat bekerja sally..nyum nyum sedapnya

    ReplyDelete
  5. zara xpena minum starbuck,seriuss. selamat bkerja sally.. ^^

    ReplyDelete
  6. Teringin nak minum caramel mocchiato la Sally ... sampai ke lani xpernah minum lagi. kesian x? kalo kesian nanti tlg belanja akak okk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bole! as long as akak ada kat KL dulu laaa

      Delete
  7. haha, somehow i'm glad to know other caffeine addictor like me >.< CNBlue at work? that's an awesome inspiration XD i hope to work fast >.< can't ait to finished my 2 years of studying ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello my caffeine partner in crime! hahaha...CNBLUE will always there...hahaha...indeed they are really my work inspiration :)

      Delete
  8. selamat bekerja ^_^ hari ini isnin, esok selalu ,esoknya rabu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong jgn kira cpt sgt Acik....minggu depan dah final ecam -_-'

      Delete
  9. salam monday sis. have a nice day. baru nak wish. haha

    ReplyDelete
  10. Semalam hari isnin..weee... XD

    ReplyDelete
  11. Hari selasa baru tengok pulah.. salam ukhwah Sally.. :D

    ReplyDelete
  12. tempat ika selalu jenjalan ni....memang hari2 pergi sebab ika stay kl dulu, dah bosan dah tengok nie haaa ahahaha

    ReplyDelete
  13. hari ni dah masuk khamis.. akak lambat ucap hari isnin kat sally.. baru berkesempatan blogwalking di sini.. hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!