Sunday, December 22, 2013

Happy Birthday Papa Zara...

Hehehe....tetiba promote nama anak dia kan instead of ayah dia...Hahahaha....hari ni merupakan birthday bro Eraz Fadli yang ke berapa ..... yang tu rahsia...

hehehe...sebenarnya sally suka g jengah blog abang eraz sebab nak tengok budak Zara yang comel tu...hehehe...sorry abang Eraz...interest sekarang kat Zara je...sebab dia lagi comel!


To bro Eraz, happy birthday...may Allah bless...semoga dimurahkan rezeki...

^_^

42 comments:

  1. Replies
    1. Yeay! Nak mintak hadiah...huhu....

      Delete
    2. Terima kasih Ainim.. Dapat hadiah tak ni? Hehe..

      Delete
  2. salam,
    saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete
  3. happy belated bufday. semoga bahagia berkekalan sehingga hujung nyawa.. setia hujung nyawa! ^^

    ReplyDelete
  4. Weehuu slm bday untuk papa Zara tuu :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Sally.. Terharu ni.. Hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...sama-sama la abg eraz..no poblem meyh...again, happy birthday!

      Delete
  6. interested kat anak dia takpe sally, jangan interested kat ayah dia dahhh..hihihi, guwau je

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyok! hahaha...amboi kak Zila...kang wife abg eraz kejar sally dgn penyapu :P

      Delete
  7. Happy birthday jugak buat Papa Zara.. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  8. Hepi belated besday utk beliau. may ALLAH bless him. :)

    ReplyDelete
  9. happy belated bufday papa Zara.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!