Happy Birthday Papa Zara...

1:31:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Hehehe....tetiba promote nama anak dia kan instead of ayah dia...Hahahaha....hari ni merupakan birthday bro Eraz Fadli yang ke berapa ..... yang tu rahsia...

hehehe...sebenarnya sally suka g jengah blog abang eraz sebab nak tengok budak Zara yang comel tu...hehehe...sorry abang Eraz...interest sekarang kat Zara je...sebab dia lagi comel!


To bro Eraz, happy birthday...may Allah bless...semoga dimurahkan rezeki...

^_^

You Might Also Like

42 comments:

  1. Replies
    1. Yeay! Nak mintak hadiah...huhu....

      Delete
    2. Terima kasih Ainim.. Dapat hadiah tak ni? Hehe..

      Delete
  2. salam,
    saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mawardi...InsyaAllah nanti sally join tau...

      Delete
  3. happy belated bufday. semoga bahagia berkekalan sehingga hujung nyawa.. setia hujung nyawa! ^^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. wahhh! terima kasih bagi pihak je mampu..hehe ^_^

      Delete
  5. Weehuu slm bday untuk papa Zara tuu :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Sally.. Terharu ni.. Hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...sama-sama la abg eraz..no poblem meyh...again, happy birthday!

      Delete
  7. interested kat anak dia takpe sally, jangan interested kat ayah dia dahhh..hihihi, guwau je

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyok! hahaha...amboi kak Zila...kang wife abg eraz kejar sally dgn penyapu :P

      Delete
  8. Happy birthday jugak buat Papa Zara.. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi pihak je mampu..hehe ^_^

      Delete
  9. Hepi belated besday utk beliau. may ALLAH bless him. :)

    ReplyDelete
  10. happy belated bufday papa Zara.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!