Dunia Akhir Zaman.

7:29:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Benda ni budak kelas sally share dekat whatsapp group kitorang...rasa macam nak marah, geram....SUBHANALLAH! Kenapa kena ada manusia yang begini hidup..?

Sesungguhnya memang kita sedang menghampiri akhir zaman...

Berpegang la kita kepada Agama Allah, Agama Islam...semoga SYURGA juga buat kita...InsyaAllah!

Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar!
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments:

  1. ika ada juga dengar2 tentang ni, subhanallah, macam2 dah Allah tunjuk tanda kiamat,
    sanggup mereka runtuhkan masjid, anyway, angola ni takde umat Islam ke??

    ReplyDelete
  2. subhanalah! geramnya! dunia nak akhir zaman,macam ni lah.... hmm,tak puas hati ni...

    ReplyDelete
  3. angola ni saje jerr nak publisiti murahan...kesian dia

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar........kejamnya negara Angola nie.....

    ReplyDelete
  5. bersiap sedialah menunggu bala Allah... sama-samalah kita doakan kesejahteraan di sekeliling kita ini yakni tanah melayu ini. mintak dijauhkan musibah yg melanda...

    ReplyDelete
  6. Masyallah sedihnya dengar berita mcm nie...Subhanallah.Allah sahaja yang Maha Mengetahui

    ReplyDelete
  7. nauzubillahminzalik! jgn lah benda2 mcm ni berlaku di negara kita . makin cetek nampak nya pemikiran manusia. semoga mereka di beri balasan yg setimpal ^_^

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, terkedu satt baca entry ni. speechless *

    ReplyDelete
  9. Allah.....terkesan dihati ini....:'(

    ReplyDelete
  10. Allahuu .. Manusia di akhir zaman ..

    ReplyDelete
  11. Mmg x boleh berkompromi dgn negara & kerajaan mcm ni.. Allahuakbar..

    ReplyDelete
  12. Masya-ALLAH.
    Memang dunia akhir zaman.
    sekarang kita perlu tingkatkan iman.

    ReplyDelete
  13. zalim betul.. dah akhir zaman memang macam tu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!