Cuba teka..?

10:05:00 PM Sally Samsaiman 60 Comments


Beli dia masa kat pasar mlm semalam..beli sendiri ye..bukan encik zaidi yg belikan...hehe....sebab nampak dia comel...

Sape tau ni ape..?

You Might Also Like

60 comments:

  1. Replies
    1. Kan...? kak sally nampak dia terus beli..melayang duit...

      Delete
  2. Replies
    1. Yg pasti dia bukan doraemon yg nana beli xnak kasi sally tu..

      Delete
  3. Who is en Zaidi? Did I miss something :S

    ReplyDelete
  4. macam comel je , macam cantik je hehehe . seriously tak tahu . so kak sally should name it . haha

    ReplyDelete
  5. saya tau, plushie comel! rasa mcm akak penah post je gambar ni. tpi tak ingat bila xD tak sangka benda comel camni ade jual kt pasar malam. pasar malam kt umah saya jual patung2 barbie biasa je :c

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak post smlm...haha...lupa nak update kat blog..

      Delete
  6. comelnya.. akak tak tahu pula apa namanya.. hehe..

    ReplyDelete
  7. katak + itik.. eh mcm patung dlm cite you're beautiful plak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..haha...dlm you're beautiful tu pig rabbit...hehe

      Delete
    2. die ni laki ke pompuan? dah ade nama? hahah1

      Delete
    3. Pompuan....haha...baru bole tdo sekali..nama...? Entah...belom pikir...any suggestion...?

      Delete
  8. apa tu, comel dah comel.. tp apakah itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm...sally pun masih fikir jgk ni mama...hehe

      Delete
  9. Sedap buat pelok time bw. La ingat cik zaidi yang belikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...betul...letak dia bawah dagu...pastu menaip..hehe...ohh..tidak la dia nak belikan...

      Delete
  10. let me guess... katik? hahaha.. or kachick?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katik...? Sounds good! Haha...kachick? Nonono~

      Delete
  11. err.. itik bertopikan katak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err... entah.. musykil sungguh ni.. menatang apakah itu? hahaha

      Delete
    2. Mari sama-sama kita memusykilkan diri..hehe...

      Delete
  12. haha comel mcm c keropie mcm c duck juga haha

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Mcm katak, mcm itik, mcm ayam...hehe..siapa saya...?

      Delete
  14. comelnye.. ittak kot.. itik+katak=ittak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ittak...? Mmm...mcm tak best je bunyi dia..haha

      Delete
  15. comel sgt... hint la tu kat encik zaidi kannnnnnn?

    ReplyDelete
  16. Ok.akak try
    Katik. Betul x?
    Katak + itik =katik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...sally pun still fikir gak ni...haha

      Delete
  17. comelnya!!! haha... tak tau pulak apa namanya tu,hehehe ;)

    ReplyDelete
  18. ape ye...mcm nk je...hihi...comel bg kat aqim!haha=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo...syg...nanti kena cari lain utk aqim...hehe

      Delete
  19. anak itik pakai topi.. hehe.. Fiza tak tau la nama dia..

    ReplyDelete
  20. aikkk dari penghayatan..amboiii penghayatan lagi tu...ada separuk katak...separuh anak itik/ayam....apekah ini...tak pernah pula jumpa....tapi cuteeeee sangat sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...Sally sampai skrg dok fikir lagi dia ni apa...kalau dia pakai topu...knpe tgn dia wane hijau..?

      Delete
  21. Anak itik pakai kostum katak kan sally..hehe..comey2..sya mau sally ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kostum...? Hehehe...tapi tgn dia hijau...

      Delete
  22. itik quack2 yg berangan jadi katak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sedang menyamar...hahaha...awk x kenal saya...hahah

      Delete
  23. Tak tahu namanya apa .. Kak sally bagi lah nama untuk dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo....kak sally panggil katik je...hehe...lgpun kaki dia kecik..pendek...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!