Thursday, December 26, 2013

CPUV Pertama!

Bekali-kali sally tekankan dalam diri...

"Bila first time aku dapat CPUV nnt, aku tak nak buat entry...nanti semua orang gelak..!"

okay, sally buat jugak entry...hahahaha...


Dah masuk 6 hari dah CPUV ni bertapak...tapi sally baru tau...hahaha...sedihnya titew...hahaha...ni mesti sebab kita merajuk dengan Nuffnang ni..hahahaha...so, kepada yang nampak iklan ni menari-nari dalam blog sally...mohon klik ye...sape tak klik, tak nak kawan! hehehe...

Sayang korang!! ^_^

37 comments:

  1. Replies
    1. Thanks adam...alhamdulillah...jgn lupa klik! :)

      Delete
  2. Tahniah. Mcm banyak earning tu. Hehe. IM klik klik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks IM...mana ada byk...sikit je tu... ^_^

      Delete
  3. wahhhh.... tahniah sally... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak mia...alhamdulillah rezeki...jgn lupa klik! :)

      Delete
  4. tak maw keluar la sally..merajuk kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde ek..? alololo...lain kali kalau ada klik la ye asha ^_^

      Delete
  5. kak sally..dayah baru je lepas klik..tahniah yer..btw dtg la klik2 ikln INTI dayah jugak ^_^

    ReplyDelete
  6. Hahahah kak sally ni lawok sungguh huhuhuh qila dah click :D ;)

    ReplyDelete
  7. tenet slowla sally,iklan tak kuar.huhu.. nanti kita klik ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo...xpe..next time pun bole..wawa...sorry tau lama x singgah...

      Delete
  8. Replies
    1. Tq nana..hehe...nanti sally singgah klik jugak..

      Delete
  9. congrats,kak sally! :DD moga lepas ni dapat byk lagi ye,hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay!! Alhamdulillah...hehe..InsyaAllah kalau ada rezeki...

      Delete
  10. tahniah kak sally. ALHAMDULILLAH rezeki :)

    ReplyDelete
  11. Congrats kak. Done klik-klik.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Hajar...sila la klik-klik selalu...hihi

      Delete
  12. Tahniah Sally..kita dah sebulan takde CPUV baru..huk huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita baru first time dapat anim..hehe ^_^

      Delete
  13. alhamdulillah.. tahniah sally.. semoga rezeki sally terus murah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah la...berkat rakan-rakan klik :)

      Delete
  14. Replies
    1. yeay! thanks aisya..hihi...jgn lupa klik ^_^

      Delete
  15. ika sentiasa klik3 tabung sally tau setiap kali singgah sini :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!