Bila la nak dewasa kalau gini...?

11:35:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Jam bergerak menghampiri jam 12...mungkin ramai yg menunggu nak sambut tahun baru...sepatutnya malam ni sally keluar untuk BBQ dengan kawan sekelas...tapi tetiba hati rasa macam tak selamat je nak keluar malam-malam...pastu dengan keadaan Malaysia yg makin lama makin aman ni kan...rasanya baik duduk rumah je kot...blogwalking...hahahaha...

So, sebelum hadiah birthday sally ni basi sebab lagi 30 minit nak masuk tahun baru kan...baik sally update secepat mungkin! hahaha...even selang sehari...tapi still dah masuk tahun baru kan...

Sepatutnya hadiah ni sampai ke tangan sally masa Jumaat lepas, tapi sebab sally terlupa nak g ambil kat receptionist...so, hari ni la baru ambik...nasib baik tak hilang...well, ni hadiah belated birthday sally sebenarnya...ye...semua org suka bg sally barangan doraemon...hahaha



Hehehe...kawan office sally yang baik hati namanya Adawiyah...tapi dia ada kat site...sebab...err dia junior site supervisor...jadinya dia mmg kat site la...buat ape sitesupervisor nak duduk office...so, dalam plastik tu ada botol air dan jugak kad ucapan yg bagi sally super cute! mmg rare...lain daripada yg lain punya kad...

but still sally menunggu satu lagi hadiah...tumbler kaca yang ada doraemon...sudah semestinya...yang tu nanti kalau dah dapat la baru update..okay..??

p/s : masih mengharap nak anak patung doraeomon yg KFC tu...takde sape sudi bagi kat kita :(

You Might Also Like

30 comments:

  1. comel !!!! huwaaa seronok nya. hana minat gila dengan pororo tp tak ada siapa sudi nk bg. ahhahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...kak sally tak tau pulak...kalau kak sally jmpe, kak sally beli ye nnt :)

      Delete
  2. hehehehe comella botol doraemon tu. Tetibe berkenan lak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. even kinah berkenan, sally tetap xnak bg..hikhik

      Delete
  3. Replies
    1. eh, sya maksudkan doraemon kan..? even sally tua sally comel ^_^

      Delete
  4. Hahahah sorry kak sally takleh bagi yg KFC tu :p HIhihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sally tau qilah tak syg kak sally T_T

      Delete
  5. wahhhhh.comel yang amat botol tu :)

    ReplyDelete
  6. an an an
    tote moda isuki.. dorae-mon..
    *tahniah, anda telah menyanyikan dua baris lagu doraemon* :D

    ReplyDelete
  7. ala..comel je sally dapat gift Doraemon tu.. hihi..

    ReplyDelete
  8. HUHU . Selamat tahun baru kak Sally :)

    ReplyDelete
  9. hahaha comelnya botol doraemon! xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe mazni...kak sally pun geram tgk dia!

      Delete
  10. comelnya.. akak yang dah masuk 31 tahun pun tak pernah terlepas tengok cerita doraemon kat tv.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kak Aiza...even kadang tu siap vergaduh dgn abg rebut TV :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!