Berdating dgn blogger kak Mia Liana

11:40:00 PM Sally Samsaiman 44 Comments

Tetiba update memalam buta kan..hahaha..macam la esok takde..hahaha..saje je nak update..sape yang tak kenal blogger femes emes kita..kak mia liana..

Esok kak mia ada seminar..so saje lepak dengan dia malam ni..gossip je keja kitorang...ada sorg lagi budak praktikal..aqhmar..hehe...tetiba jumpa macam dah kawan lama pulak...dah la Si Aqhmar tu minat tgk Running Man even dia baru nak start tengok...hahaha...semalam sally hasut dia tengok episode yang ada Yong Hwa je...hikhik....

Ni kali kedua sally jumpa dengan kak mia..serius! Mmg tak kekok langsung...borak...bebel...non stop! dah macam popcorn tengah masak dah kitorang..hihi....so, sekarang nak tido..dah penat bergelak sakan...dah penat gossip...love and hugs!!

Repost je gambar dari Insta kak mia liana
p/s : kan best kalau +Ainim Suju ada jugak...next time tau!!

You Might Also Like

44 comments:

  1. untung la ko sally.. apa pun tahniah dpt jumpa sifu dlm dunia blog..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dgn kau pun sally nak jumpa bro..bila..? set date!

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok BBL!

      Delete
  3. Mesti best dapat jumpa para blogger dekat dunia sebenar.

    Hm, takpe. kita ni kecik lagi haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mmg best sangat..hikhik...takpe next time kita pulak :D

      Delete
  4. untung nyee hang out dengan blogger famous amos . hihi :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok Ina :)

      Delete
  6. waa.. gosip sal apa tu.. x share pun.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya perempuan gosip mmg tak share..hahaha

      Delete
  7. bestnya dpt lepas dgn blogger terkenal. siap gossip lagi tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni Mazni pulak...okay..? lepas SPM! :D

      Delete
  8. seronoknya sally dpt jumpa bloger otai

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok asha!

      Delete
  9. Replies
    1. sally nak jumpa amal jugak...dgn sally xnak jmpe? :D

      Delete
  10. Wahh best betul dapat jumpa blogger femes kan sis

    ReplyDelete
  11. woho, best nya depa . tak kekok . agak2 mcm na la kalo kita jumpa nti. kihkihkih

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok kak!

      Delete
  13. untung la dpt jumpa kak mia liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok & sgt beruntung :)

      Delete
  14. oh..so jeles. kalaulah kita dah dapat join kan

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. hehehe...alhamdulillah...mmg seronok fatanah!

      Delete
  16. bila jumpa rakan blogger yg kte teringin jumpa mmg seronok kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan ika ni haa susah sangat nak jmpe :D

      Delete
  17. waa.. bestnya kalau dapat lepak sesama blogger.. pha is ni area penang jrg dgr ada blogger buat perjumpaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...takpe..nnt kalau sally ke penang, sally roger!

      Delete
  18. saye pendiam.. nnti kalau jumpa sally mesti die cite kat blog jugak -.-'''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aefa pendiam..? sukar dipercayai...stress!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!