Bas oh bas.

8:12:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments

Tau tak perasaan orang yang nampak bas dia dari jauh, lagi berapa step nak naik...suddenly bas tu jalan... I was like....

''weh bas! Tak nampak ke saya berlari anak nak kejar awak..?''

Okay, I'm so pathetic.


You Might Also Like

40 comments:

  1. bila baca tjuk entry akk trus ingt entry dayah http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/2013/11/bas-oh-bas.html hoho sma tjuk berlainan isi..huhu..skit ati dgn bas jgak..huhu

    ReplyDelete
  2. omg -___- that bus is so annoying haih. Sabor jelah kak sally ye hihihihi
    no lah u're not pathetic ok ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nasib baik selang 10 minit dtg bas lain..hikhik...

      Delete
  3. sampai hati bas tu.. saja ke ape?? =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la husna...dia mmg tak perasan... *cuba bersangka baik*

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe...tak la...mgkn dia tak perasan kot :D

      Delete
  5. Replies
    1. kan...? kak sally pun rasa sadis sangat...hehehe

      Delete
  6. Alaa..kesian nya sally..hehehe..sabar je lah..lama tak datang singgah blog sally..sibuk memanjang..wahhh..blog dah bertukar..makin comel..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arifah! lama tak nmpk...hehehe...sama la...sally pun skrg tgh busy...sorry jugak yer :D

      Delete
  7. Replies
    1. agak la pha is...nasib selang 10 min ada bas lain :D

      Delete
  8. haha.. selalu sangat terjadi kat u ni.. dah la orang nak cepat, boleh plak bas tu tinggalkan kita.. wuwuwu..

    ReplyDelete
  9. Kenanga-kenangan dengan bas.. :)

    ReplyDelete
  10. Hahah. Pernah jugak kena camtu. Tapi kalau kita yg duk dalam bas tu "suka jahat" tengok karenah orang yg sedang tunggu bas tp bas wak xnmpak je.
    Well, we have face the same thing before so we knew how the feeling was.hohoho

    ReplyDelete
  11. aduhhh...dah tentu geram jadinya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat geram, rasa stress nak tukar jd HULK dah :P

      Delete
  12. tanya kat driver tuh ; ' berangan ke apa ? ' ... sabar .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat kak, dah kena tinggal dulu...hahaha

      Delete
  13. heheee...sian dia.... sabar je ngan drebar bas gitu...

    ReplyDelete
  14. hana selalu kena. masa tu rasa macam nak jerit2 je sambil baling kasut. nasib baik tempat awam. T_T

    ReplyDelete
  15. akak pula nak kejar komuter.. baru je sampai di anak tangga terakhit train dah pergi.. huhu..

    ReplyDelete
  16. sy pulak pernah kena bas uni yg taknak berhenti kat bus stop yg sepatutnya. alasan driver bas tu sebab dia bengang student tekan loceng byk2 kali.. grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, pakcik tu melampau...tak pasal-pasal org lain jadi mangsa...alahai -_-'

      Delete
  17. Kita pernah hadapi perkara yang sama..sadisnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? nasib baik la bas ganti dtg dgn sedera...kalau mcm tunggu KTM...mau gila!

      Delete
  18. laaaa, dah kenapa bus tu?? T_T
    ika takde experience camni so far..sebab jarang naik bus...kecuali klu rse mcm xnk sushkan abah mama, or encik tunang nk htr balik campus kt selangor dr melaka hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. husnuzon~ dia tak perasan sally kot...kot la...even sally ni sebatu lagi dah boleh nampak kan -_-'

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!