Bangun pagi,baca buku.

6:31:00 AM Sally Samsaiman 35 Comments

Huhu...saja update entry sekejap..penat mata nak hadap QMT ni..huhu..mmg kebiasaan sally bangun pagi instead of berjaga malam...kalau nak study malam..? Baru bukak buku mata dah layu...bangun awal pagi atleast kita menunggu Subuh kan..? So, takdela rasa nak tido balik...well even mmg ada rasa mengantuk...tapi org kata waktu pagi ni otak tgh fresh...membaca ke mengingat tu senang je masuk...InsyaAllah...

Okay..nak Subuh kejap, before sambung study pastu nak siap g kerja..huhu...


You Might Also Like

35 comments:

  1. sayapun bangun awal sikit sbb nak study.. hehe..gudluck sally..:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...sama la kita...best of luck jugak utk wawa :)

      Delete
  2. Eh sally amik paper qmt hari isnin ni ke. Samalah dengan BBL. Ni baru bangun. Tak tahan study smlm tito lewat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...paper QMT...sama la kita...BBL kat mana..?

      Delete
  3. bagus2... time otak segar ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak mia...malam tak larat nak lawan mata :P

      Delete
  4. waaahhh... baguslah.. dulu mama masa nak exam stpm pun bangun waktu cenggini...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...senang nak membaca kan mama..? hehe ^_^

      Delete
  5. btol tu.. masa study dlu, zara suka bgn awal pg drpd stay tgh malam.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! malam sally lebih rasa tak bermaya...sebab dah whole day bekerja kan

      Delete
  6. bagus bangun pagi-pagi baca buku.. semoga sally berjaya dalam exam tu nanti.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thank kak aiza...doakan sally yup!

      Delete
  7. oh yeke?ct dulu aliran agama...so byk nk kna mngahafal...so kna brjaga mlm....steady smpi la ke pkol 2pg...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends kepada otak jugak...sally sbb penat bekerja...so, malam mmg tak dapat nak ulangkaji :D

      Delete
  8. wah..rajin2..hehe chaiyok2..:)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tak la anim..hihi...keja macam biasa...isnin je cuti.. ^_^

      Delete
  10. Replies
    1. Thanks Farisha! nnt sally g jenguk farisha dgn baby...skrg busy sikit ^_^

      Delete
  11. Good luck dik... Klo agak nak ttdo tu ko staple kan mata tu bior bukak beso hik3.. Ada yang kene penampo jepun krg aku nih huhuhuhu

    Time subuh tu mmg elok baca buku.. Akak pun suka baca time tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sha...huhu...tu la...blk keja dah penat...langsung xde hati nk study :)

      Delete
  12. Abah pun selalu gila suruh bangun tapi qila takterbangun heheheheheehhhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish..ish...subuh bangun tak..? hehehe...xpela...cuba la...kalau rasa bole stay up malam...kekalkan :)

      Delete
  13. study pagi2 lagi masuk. sebab rasa fresh je otak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu aisya! tapi sally bangun pagi sbb malam dah tak larat nk study...badan penat ^_^

      Delete
  14. kak sally study smart ok. jangan rush sangat nanti otak blank pulak. gud luck kakak sayang :)

    ReplyDelete
  15. Pagi2 bangun & baca buku sgt bagus.. otak kita masih segar. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan khir, sally pun suka baca masa waktu pagi...terima kasih atas doanya :)

      Delete
  16. betul apa sally cakap tu, awal pagi is the best time.... :)
    semoga berjaya sally, ika doakan yang terbaik :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!