2014 CNBLUE BLUE MOON WORLD TOUR (January Schedule)

5:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Yeay! Blue Moon World Tour diteruskan...tapi kali ni more to Europe & America Latin...destinasi pertama ke Mexico (January 26th in 2014), Peru (Jan 28th), Chile (Jan 31th)...

okay, jangan risau...kali ni sally tak meroyan nak ke sana...sebab jauh bebenor haii...tapi still berharap dalam schedule dorang lalu ke Malaysia..hehe..ni baru America Latin untuk bulan January..hehe..ada lagi 11 bulan kan...

tak salah berharap..kan..?

Official Poster BLUE MOON WORLD TOUR in PERU

You Might Also Like

16 comments:

  1. hihihihi tak salah berharap kan?
    wiwiwiwi ~ <3

    tak sabarnya!!! #YH <3

    ReplyDelete
  2. hik2. tak salah pown berharap kak sally. moga2 yong hwa dengar jeritan kak sally tu ha. haha

    ReplyDelete
  3. yong hwa nk p tackle minah salleh lak.. dh tired dgn asian dh . hehe

    ReplyDelete
  4. muka cnblue hampir sama . seorg jer yg lain ...

    ReplyDelete
  5. Hehe kalau pergi jangan lupa ajak kekeke XD

    ReplyDelete
  6. Tak meroyan lah sgt. Nanti tetiba ada tgk entry ckp dah kat Peru ke, Chile ke. Hahaha :p

    ReplyDelete
  7. Salam....hensemnya....dapat 1 pown ok la...hehe

    ReplyDelete
  8. hehe..kalau dorg stop kat msia jgn lupa update berita ya

    ReplyDelete
  9. wuuu ingat kan kat malaysia haih. takpe, kita sama2 berhaap. wakaka. qaqa minat young hwa jugak . aummm :D

    ReplyDelete
  10. mana laa tahu memang betul2 singgah malaysia kan heee :)

    ReplyDelete
  11. xcantek la dorg dlm poster ni huhu

    ReplyDelete
  12. manala tau diorang berhenti kat malaysia,hehe :)

    ReplyDelete
  13. sy pergi.. Sally nak ikut? :P

    tp pergi dalam mimpi je lah.. hikhik

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!