ZE:A Illusionist Concert Live in Malaysia 2014

10:08:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Kumpulan ZE:A ni mungkin tak sepopular kumpulan Infinite mahupun kumpulan EXO yang jadi kegilaan budak-budak sekarang...tapi dorang ni ada charm dorang sendiri...Terdiri daripada 9 orang penyanyi...Kevin, Kwanghee, Siwan, Junyoung, Taeheon, Heechul, Minwoo, Hyungsik dan Dongjun...pertama kali sally kenal kumpulan ni masa tengok Running Man, ada Kwanghee...so, sampai sekarang sally kenal Kwanghee je...yang lain tak...atau mungkin korang pernah tgk dia dalam drama "To The Beautiful You" berlakon si samping Choi Minho (Shinee) & Sulli f(x)..

Hwang Kwanghee
Sally secara personal, tak berapa minat pun dengan kumpulan ni...tapi ada la satu dua lagu yang sally suka dengar...contohnya macam lagu kat bawah ni...


ZE:A - Aftermath

Mama sally pun suka lagu ni...siap buat ringtone lagi kot...hahaha...mama kan suka tiru anak-anak dia....hah! lagi sorang yang sally kenal...Hyungsik...korang semua mesti tgk cerita "The Heirs" kan..? +Aefa Aerisya jangan cakap la...siap jatuh cinta kat si "Kim Tan" tu...kalau korang perasan ada satu watak nama Jo Myungsoo...hah! tu la dia Hyungsik..


So, sebenarnya nak bagi tau dorang akan datang ke Malaysia 18th January 2014...bertempat di Kenanga Whole Sale City Mall..konsert start pukul 8 malam...ni merupakan kali ketiga dorang datang ke Malaysia...kalau jadi...Sally takde la rasa nak pergi pun...saje je nak kasi tau kat korang...hehehe...korang nak tau ke..?

You Might Also Like

10 comments:

  1. Dayat dulu2 minat lahh jugak dengan ZE:A ni... tapi sekarang dh beralih arah lahh pulak :) hihi

    ReplyDelete
  2. Lagu aftermath memang best gilaa ! saya pun tahu zea punya lagu tu je

    ReplyDelete
  3. semua sally tahu yew..advance lah..:)

    ReplyDelete
  4. alamak aiiii, kenapa muka cute sangat flawless sangat ni?? hahaha

    ReplyDelete
  5. patut la tak senang duduk! ade yg menyeru rupanya.. kwanghee selalu dlm variety show.. yg lain2 tu aefa tak kenal sgt. cukup la tau nama kumpulan hahaha

    pembetulan. kim tan yg jatuh cinta. ape pulak kite :P :P :P

    ReplyDelete
  6. Dongjun.... *drooling* nyampah la ngan kwanghee.. gedik! buekkk!! :P

    ReplyDelete
  7. Klu ada yg ensem..mmg sya minat la..hehe

    ReplyDelete
  8. saya tak kenalpon band ni,hehe...
    akak ni semua tau ye,hehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!