Two Wishlist for now.

3:30:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments



Live streaming seeing Yonghwa playing guitar & Original copy of signed album.

You Might Also Like

11 comments:

  1. His signature is so sweet! And nice :D You can have it, dear. One day just one fine day!! Kan hari tu dah wish may all your wishes come true!! ;) x

    ReplyDelete
  2. wahh dapat tandatangan yong hwa xD bestnyaa. woo bin pulak tkde pun tandatangan mcmtu. huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Blogwalking sini. Whaaa ! Yong Hwa. Fafa minat dia. Acting dia dalam marry him if you dare tu ohsem + deabak lah XD

    Btw, Jom join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Tak perlu susah-susah buat entry. Letak url blog je kat comment XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  4. Sally kita kongsi yong hwa bleh..?larikkkk.....hahaha :D

    ReplyDelete
  5. ika ada kawan yang study kat korea, n dy indipendent singer kat sane tp pelajar sepenuh masa laa kt korea, pernah masuk korean idol (menang no.2), sally nak ika minta kat dia album yonghwa yg ad tnda tgn?? hewhew

    ReplyDelete
  6. tu kalau perhati lama2 tu dah boleh ikut signature dia dah tu sally...

    ReplyDelete
  7. wuu,tandatangan yong hwa! :D hehe :) saya mula minat yong hwa ni masa tengok cerita Heartstrings,heee :) sejak tu,saya minat dia,hehe... akak tak marah kan? hehe :p

    ReplyDelete
  8. semoga tercapai wish sally tu.. jap anne gi kol yong hwa suh datang sini ek? hehehe..

    ReplyDelete
  9. amboi wish list ni.. meh la g korea sally :D

    ReplyDelete
  10. ehh suke yonghwa same lhaaa , hohoho

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!