Meeting ke Lepaking..?

4:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Seperti yang diberitahu dalam entry ni...sally ke kedai Burger Bakar Kaw Kaw untuk membincangkan perihal keberangkatan kitorang ke Melaka pada 7th dan 8th Disember ni...sebab kawan sekelas sally dah nak kahwin...even dia berasal daripada KL...tapi dia dan family sepakat untuk buat di Melaka, sebelah perempuan je.... jadi kami dijemput ke Melaka la...

So, orang Melaka yang nak jumpa dgn sally...bole roger-roger...hehehe...tu pun kalau nak jumpa la...so, Ika nak jumpa tak..?? hehehe....




Al kisahnya sepatutnya ramai lagi...tapi biasa la...last minute ada je masalah ... ada hal la, itu la ini la...so, end up la dengan 6 orang je...so, kami jadi wakil la...bincang semua...sebab kami kan nak tidur kat Melaka sehari...so, ada beberapa benda nak kena bincang....


Orang kata, orang Malaysia ni...buat ape pun...makan mesti ada...so, kami makan jugak la even konon "meeting" kan..? Sally tak tau kenapa sally end up makan chicken chop! serious tak paham...pergi kedai burger bakar untuk makan chicken chop..hahaha...


Overall makanan dia okay la...tapi sally lebih prefer burger bakar Abang Burn...lagi sedap lagi best kot! tetiba teringat kat meatball dia...perghh...tempting gila!


Keputusan dah ada, homestay dah confirm, duit belanja dah kumpul, duit hadiah dah decide...tinggal nak beli hadiah je...hehehe...so, hadiah ape yang sesuai nak kasi orang kawen ek..? asyik bagi set cawan, set pinggan...mmm...beli Slow Cooker okay tak..??

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

10 comments:

  1. hehe wah bestnya gi melaka..klau nak bagi hadiah carila barang elektrik macam set belender ke,rice cooker ke hehe.pas kawin byk nak guna tu semua kan :)..

    ReplyDelete
  2. hye hye... untuk dayat ponn lebih prefer burger bakar abg burn...hehehe

    ReplyDelete
  3. melaka mana kak sally?? heheh :D

    ReplyDelete
  4. makan itu perlu.. hehe.. xlengkap event tanpa makan2.. ;)

    ReplyDelete
  5. bg hadiah microwave je lah sally.. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  6. meeting sambil melepak.. hehe.. akak kalau kenduri kahwin suka sangat bagi hadiah buku mengenai perkahwinan.. tapi kalau share ramai-ramai mesti cari yang mahal sikit kan..

    ReplyDelete
  7. kalau best friend.. bg la set baju tido.. kelas gitu~ yg lain2 tu dah biasa sgt org bagi :D

    ReplyDelete
  8. oh,dia pi melaka nanti,hehe... :)
    nanti mai sini pulak :p

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!