Kekesalan.

12:34:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments

Lately ni kan...sally perasan satu benda....

Sally selalu dapat komen daripada blogger yang rajin datang menyinggah...rajin betul korang kan...? tapi kan apa yang sally kesal...kekurangan sally menyinggah ke blog korang yang tinggal jejak...

Bukan tak nak singgah, tapi kadang terlepas pandang...sebab lately ni kadar kesibukkan tu sangat la tinggi...200% wooo...hehehe....

nampak tipu sangat ke..?

Eh, tak tipu...serius sally mmg kesal gila...tak tau nak cakap camne...tetiba sally jealous sangat dengan +Aku Penghibur a.k.a Acik yang boleh singgah setiap satu blog yang dtg singgah blog dia... kak Aiza pun sama...camne la dorang punya kerajinan yang sangat tinggi tu..?

Ada yang cakap... 

"wahhh,rajin nya sally blogwalking! jealous sangat...!!"

tapi serius sally cakap, sally sangat tak setuju...sally bukan orang yang sangat rajin blogwalking, kalau rajin update entry ye...hehehe...kadang-kadang pergi satu blog tu...nak komen tapi tak tau nak komen ape...takut komen merapu kang orang tak suka....huhu....

but deeply inside my heart...sally betul-betul rasa kesal...kadang-kadang sally cuma blogwalking org yg tinggal jejak kat shoutbox...kadang-kadang usha yang kat komen...tapi tak semua....nak kata byk sangat komen nak kena moderate tu tak jugak...tapi entah....sebab busy barangkali..??

Tapi korang still datang blog sally jugak nanti kan..? ke korang merajuk jugak dengan sally..??

http://3.bp.blogspot.com/-QBpu6TiHPWg/Thvf9TckFnI/AAAAAAAAAAs/bTKx5W43M_c/s1600/Angel_Kitty.jpg

You Might Also Like

17 comments:

  1. sebab busy la tu.. nanti dah betul2 free bole la blogwalking puas2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. wajib datang blog kawan baik kita ni

    ReplyDelete
  3. hehehe.. husna bedal je komen..

    xpe..lepas ni kita terjah yang lain dan komen sekali ye Sally..=)

    ReplyDelete
  4. Kita manusia mmg x sempurna.. sp pun adakala x kesempatan juga & bnyk juga yg terlepas.. Apa pun semoga dipermudahkan segalanya buat Sally ye.. aamiin..

    ReplyDelete
  5. jangan risau sally.. akak faham situasi sally.. akak pun minggu ni busy juga waktu siang.. blogwalking pun mana yang sempat je, keutamaan akak balas kunjungan rakan yang komen entri..

    ReplyDelete
  6. kalau comen merapu masuk kotak spam cik, Aku sering baca enti blog ini tapi baru kali ini comment. Sebab aku dah tengok cik berkeluh kesah pula...
    Keep Spirit and Jangan Putus Asa

    ReplyDelete
  7. Sya pun mcm husna sally..komen je apa pun..hehe..tinggal jejak la katakan..hehe..kalau tak komen kt entry.sllu kat shoutbox..nak merajuklah..haha..xde la sally..dah x bz nnti bru la bw.kan.. :)

    ReplyDelete
  8. Hehe.. Comel je Sally ni.. Tapi suka part Sally cakap nak komen tapi tak tau nak komen ape..takut komen merapu orang tak suka tu..hehe.. ;))

    ReplyDelete
  9. semenjak kenal sis sally..insyallah kita akan selalu jenguk blog sis :)

    ReplyDelete
  10. xpe... bila2 sally free dtg lah singgah ye.. ain sediakan biskut..

    ReplyDelete
  11. akak merajuk sbb sally dh tak komen semua entry akak .. ^_^ haha..

    ReplyDelete
  12. akak pun sama nak merajuk... sally dah jarang dah sekarang hihi padahal akak pun bzy gak

    ReplyDelete
  13. alahai sally..jangan macam ni k.. takpe, kalau busy, dahulukan mana yg penting.. bila dah ada masa, baru terjah blog kengkawan dan komen.. betul, kadang-kadang kita singgah blog blogger yang lain, tiba-tiba jadi blank, tak tahu nak komen apa kan. macam tak ada idea.. pada Ros, lebih baik kita komen sesuatu entry tu, ada kena mengena dengan apa yang blogger tu tulis kan.. tak ada pelik nanti komen kita tu,, hihi

    ReplyDelete
  14. xpe hery jenis xkisah dh skrg..haha..ada xpa xdk pn xpa org dtg..haha

    ReplyDelete
  15. takpe kak sally...nanti kalau dah tak busy kak sally komen2 la kat blog blogger2 lain,hehe :) blog akak ni memang saya suka singgah,hehe... :)

    ReplyDelete
  16. kadang-kadang merajuk juga *haha gurau-gurau

    takpe sally, readers, bloggers semua faham, ika pun faham juga sebab ika sendiri selalu busy, masa bukan all the time dengan blog, masa ika betul2 free, masa ika cuti memang akan selalu laa nampak muka ika blogwalking, update entry, sampaii sally pun bosan nanti baca entri ika je, kahkah

    apa pun, jaga diri baik-baik, jangan lupa kesihatan walaupun busy :))

    ReplyDelete
  17. akak blogwalking bebila free je...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!