Fake.

4:38:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


I really dunno what to comment for the above quote mentioned...

You guys..?

You Might Also Like

13 comments:

  1. TRUE. But tak blh diaplikasi kat zaman skrg. Now people dont really mind the looks and stuffs, now people go for personality ;)

    ReplyDelete
  2. Huhu . Pandanglah pada hati dan akhlaknya, hihi :)

    ReplyDelete
  3. err.. sy xpakai mekap. cane tu :D

    ReplyDelete
  4. yumida dulu rajin make up
    skrg kurang make up
    tp aah kan..mmg kebanyakan wanita sukakan pujian. esp bila org kata dia cantik. tp cantik kerana make up. tp mmg pun make up blh buat org cantik. hihi

    jgn over make up daaa...

    ReplyDelete
  5. pernah dengar sblum ni.. lelaki suka apa yg mereka nampak dan perempuan suka apa yg mereka dengar. sbb tu perempuan bersolek, dan lelaki bercakap manis..

    ReplyDelete
  6. just dont trust people easily la senang.. hihi..

    ReplyDelete
  7. beauty and money..
    tak dinafikan ada yang macam tu.. tapi bukan semua.. kan kan kan?

    ReplyDelete
  8. nice sharing tapi kita pakai bedak ngan lipstick je..acana tu? hahah

    ReplyDelete
  9. jadi laa diri kita sendiri, jangan fikir nak puaskan hati orang lain, puaskan hati kita dulu, sebab nak puaskan orang lain ni sampai bila pun tak sudah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!