Engagement , Birthday , 2 Years of Working Anniversary [Part 1]

10:26:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments


Well, hello! Sorry sangat...hari ni langsung takde entry ya..hehehe...ingat semalam nak buat entry auto publish tapi tak sempat...but like seriously sally, sape yang tunggu kau update entry..? hahaha...

Sape rindu sally..? sila mengaku...takpe...sally tak marah...hehehe...sebab sally rindu korang semua...serius tak tipu!
  Nak cerita pasal engagement hari ni...tapi masih lagi berada dalam keadaan kepenatan, badan sakit-sakit...so, lusa baru cerita okay..? Sebab esok ada ujian lisan Mandarin kat UiTM...so, I nak kena study....

16th November 2013...Yang mana pay attention will know la kan....

Well, it's my 23rd Birthday....tapi sally mmg saje hide dekat Facebook cuma dekat entry engagement sally ada bg tau.... yang mana setiap kali baca entry jenis yang scroll je, will never know about this....Yang mana baca from the very first, will acknowledge the date...

Macam Google...
 Amboi! kawan baik dengan Google...siap dia wish birthday lagi...hahaha...alaaa....sally rasa yang mana link account ke Google mesti dia akan wish jugak kan...saje nak buat gempak sikit..hehehe...

Kawan-kawan sally jenis suka call tepat tgh malam...semalam ada around 15 missed call...hahaha...kesian dorang, semalam sally penat sangat settle kan barang engagement kakak hari ni...so, tido awal...masa dorang call tu sally sedar...tapi sally mmg penat gila nak jawab call, so I switch off my phone...bangun pagi baca mesej kena "maki" dengan dorang sebab off fon...hehehe....

Special thanks to +asha hana and kak +Lieya Von Jay yang wish awal-awal pagi dekat Facebook...

Again special thanks to kak +Lieya Von Jay and my dearest liltle sister +Vee Lea for the burst-tears-entry yang dorang dedicated kat Sally... I really appreciate that...thanks for the wish and for the doa....yang part kak +Lieya  wish...
"......dipanjangkan jodoh dengan Yong Hwa... ^_^ ..."

Beratus kali sally aminnn kan kot...korang pun jangan lupa aminn sekali...hahahaha....masa tengah sibuk nak tiup lilin, tetiba kakak sally datang tiup...hilang la harapan nak buat wish... 

"Mintak-mintak esok Yonghwa datang masuk meminang"

Hancur harapan. Sedih. Okay, tipu je...


ohh...the special thanks also dedicated to both my beloved ibu and my mama...Ibu who bring me inside her tummy for 9 month....and mama who are the person that raise me up even I'm not from her tummy....thanks for being the worlds best mother and bring me up till this state mama & ibu.. I owe you guys too much....

Thanks to +Ainim Suju , for the sweetest wish on instagram...

Lastly, to my dearest +Aefa Aerisya , Ida Syuhada, Kinah and Hazwan Hairy; thanks for the birthday wish...

p/s :  I even wore make up for todays event..hahahaha....cantik..?? :)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

25 comments:

  1. happy birthday Sally.. semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.. tak lupa happy2 selalu disamping org2 tersayang.. (dan yong hwa juga) :P

    ReplyDelete
  2. ololo..lewat sudaaaa..tapi sempat lagikan wish ni,heee...epy 3rd besday sally!semoga sentiasa dalam rahmatNya....

    ReplyDelete
  3. Alololo no biggie dear sis!! xx

    ReplyDelete
  4. kak sally, happy birthday! sori terlambat wish, baru perasan kak vee buat entri pasal birthday akak harini huhu

    ReplyDelete
  5. hpi bday sally..may Allah bless u...:D

    ReplyDelete
  6. alamak, dah lambat ke nak wish.. hihi.. happy birthday sally!! may Allah bless u always.. semoga ada jodoh ngan yong hwa gak.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  7. happy birthday lagi~~ gud luck utk ujian lisan.. lisan mandarin tau. jgn tetiba tukar lisan korean pulak :D

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun kelahiran sally..semoga pnjg umur murah rezeki ;-)

    ReplyDelete
  9. ika ad wish in advance kat salah satu entri sally ;)

    tp for tonight, happy birthday sally,walaupun dah terlambat wish :)
    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan rajin2 update pasal yong hwa lagi ihiks
    may Allah bless you and have a blast day...
    semoga jadi anak yang baik untuk ibu bapa dan keluarga, semoga jadi muslimah yang solehah juga, amiin :))

    cantik sally makeup...

    ReplyDelete
  10. akak yang lambat ucap ni.. happy belated birthday sally.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. semoga impian sally untuk jumpa yong hwa menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  11. happy birthday sis sally..moga dijpjgkan umur murah rezki nah...amin

    ReplyDelete
  12. happy birthday sally . moga dapat berjumpa Yong Hwa satu hari nanti ...

    ReplyDelete
  13. happy birthday kak..

    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday Sally comel.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  15. HAPPY BIRTHDAY KAK SALLY COMEYY :)

    Semoga bahagia & murah rezeki selalu . HUHU :)

    ReplyDelete
  16. eh dah terlepas sehari..tapi nk wish jugak..hepy belated besday sally :D

    ReplyDelete
  17. beb...entry untuk u

    http://dia-honey.blogspot.com/2013/11/dapat-review-1111-peminat-doraemon.html

    ReplyDelete
  18. hepy befday to kak sally! :) semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... :)

    ReplyDelete
  19. happy belated besday..
    smoga panjang umur dalam mentaati Allah..

    eh, google ada wish ke..? x tau plak sebelum ni..

    ReplyDelete
  20. hahah. hana pown nak aminkan jugak la jodoh kak sally dipanjangkan dengan yong hwa. :D

    #hana tak rindu pown. haha haruslah rindu kakak kesayangan saya nie :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!