Sunday, November 10, 2013

Cerita Ahad yg sedih!

Hari ni sebelum subuh lagi dah sedar, tetiba kena selsema pulak...aduhai....sakit pulak hati ni...kejap demam, baik demam, datang selsema pulak....mintak jangan la berterusan...dah la lusa ada audit ISO...kang dengan kepala mereng gini...nak di audit, sumpah tak sanggup!


tetiba dengan demam selsema ni...mengidam makan ubi kayu rebus! buat muka seposen yang dah berkarat dekat mama...hehehe...mama layankan jugak...siap beli air 100plus...huhu...


Hopefully esok tak yah g klinik utk ambik MC...sebab lusa ada audit ISO...kalau cuti, mau meroyan la office tu....mmm...

Hari ni masa terlalu banyak, tapi kemalasan dan hidung yang asyik menangis ni menjadi punca kenapa tak blogwalking...

ohhh! How I hate flu!
posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. semoga cepat sembuh...ada masa jangan lupa singgah di blog saya.

    ReplyDelete
  2. Kak Sally demam lagi ke ?
    Get well soon, kak ♥ :)

    ReplyDelete
  3. Get well soon, sweets!! Sepatutnya before demam minum 100+ sbb tu untuk mencegah. Vee pn baru tau info ni. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh sally..jgn lupa mkn ubat eh :)

    ReplyDelete
  5. Sally, byk2 makan buah.. especially yg kaya dgn vit C. Sistem imun tubuh vulnerable sikit kalau masa kurang sihat.. vit C boleh bantu utk kuatkan lagi sistem imun tubuh.. huhu. get well soon ye..

    ReplyDelete
  6. semoga sally kembali sembuh pada hari ini..

    ReplyDelete
  7. sally try la ayaq sarang burung.. :) insyaAllah lega

    ReplyDelete
  8. baru 2-3 hari lepas dapat tahu yg ada org makan ubi kayu rebus dengan sambal tumis ikan bilis.. tgok kali ni, sally pulak makan macam tu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. smoga cepat sembuh ye.. mase tak sihat ni la boleh request mcm2 kat mama hihi

    ReplyDelete
  10. sedapnya kalu deman makan ubi kayu rebus. dah baik kan deman?

    ReplyDelete
  11. sally tak cukup rehat tu, tu yang demam berbalik-balik, kalau boleh ambil laa MC ye :)

    ReplyDelete
  12. Sedapnya ubi rebus tu,kalau ada ikan masin lg sedap..hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!