Bride-To-Be #4

9:55:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments








hey there guys! sorry hari ni busy kalah perdana menteri...nak melawat kawasan pun tak sempat...sally tgh siapkan benda-benda terakhir untuk engagement esok...ehem...wedding planner mmg lagi busy daripada orang yang diraikan...macam-macam nak kena buat..hehehe....

All things kat atas tu semua sally buat sendiri...kecuali coklat untuk doorgift tu...yang tu tempah...tapi customize ikut design yang kita nak...hehehe....fuhhh...sumpah penat weh! Hehehe...ni pun update je dari semakfong sbb malas nak tulis entry, malas nak bukak laptop...

By the way, thanks kepada yang datang singgah...nanti dah selesai semua kerja, baru sally akan blogwalking ke blog korang ye...

Doakan semuanya selamat esok...eh, cantik tak pelamin sally design...?? last minute banyak yang plan tak jadi, so jadi la simple camtu je..hehehe....


Si Pak Janggut ni sibuk suruh promote dia...katanya dia single...hehe...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

22 comments:

  1. Kalau busy mengalahkan perdana menteri, akak ni super perdana menteri la ye? Hahaha. Cantik dah tu, simple yet elegant. I like!! :D Btw, bagi tau pak janggut Vee pun single *tahan malu* hahaha!

    ReplyDelete
  2. amboi,kemain bulat mata pak jgut,hihi...nak ngorat pun takut ni..btw sweet sgt sally deco:)

    ReplyDelete
  3. amboi,kemain bulat mata pak jgut,hihi..nak ngorat pun takut ni,btw sweet sgt sally deco:)

    ReplyDelete
  4. comel la sis mini pelamin tu so sweet..alala comeynya pak janggut..:D

    ReplyDelete
  5. pelamin tu ceria sgt! sweet! :D

    ReplyDelete
  6. pak janggut tu yg paling comel ^_^ btw cntk pelamin tu sally. kreatif gak ek kamu. xsgka ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik pelamin tu.. nak cekelat.. hihi..

    ReplyDelete
  8. mcm comel aje.. hihi.. cantik.. simple.. but very nice.. boleh la mintak sally tlg hiaskn pelamin nih.. servis sampai sarawak tak? haha

    ReplyDelete
  9. cantik je sally.. semoga semua urusan berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  10. Sally sayang, maaf esok tak dapat datang sebab kena keje. Ada big event next week so kena buat preparation esok. kiranya kita keje non stop sampailah ahad depan..fuh

    All the best utk majlis esok ya.

    ReplyDelete
  11. Camtik sally simple je..semoga dipermudahkan segalanya esok :)

    ReplyDelete
  12. kreatif juga sally ni ye :)
    cantik~

    ReplyDelete
  13. Cantik sgt pelamin tu.soft n sweet je..lau blum kawen leh tempah kan..ank kecik lg..x kn nk tempah utk suami plk..haha..p.janggut tu ensem janggut nye comel.hihii..

    ReplyDelete
  14. huhuhu mummy sallyy...huhuhu comey sangat2 pelamin angan tuh. serius kot! simple but very3 nice hukhukhukhuk rasa mcm nak bertunang sekali lagi jerk dengan en hubby eh? huhuhuhu tunggu sallyyy laaa..bilaaa lagi neh????????

    ReplyDelete
  15. Selamat hari ulang tahun kelahiran Sally...semoga dipermudahkan segala urusan, bertemu jodoh yg setia...semoga sentiasa ceria, sihat dan cantik...dimurahkan rezeki dan segala2nya... dapat tahu dari blog Lieya Von Jay

    ReplyDelete
  16. cantiklah pelamin tu, siap ade belon lagi. pak janggut tu pun comel xD bila dia nak kawen? hahaha

    ReplyDelete
  17. semoga semuanya berjalan dgn lancar dear

    ReplyDelete
  18. wah,so beautiful! pandai kak sally design... comel! eh,pak janggut single lagi? ehem2 :P

    ReplyDelete
  19. kreatif kak sally. simple dan suci. dah lepas ea? hana lambat tahu. sedih. siyes ke akak engaged? huwaa kenapa hana tak tahu nie? :'(

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!