Attention to Running Man fans! (Updated!)

12:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Ingat lagi tak post yang ni ---> Attention to Running Man fans!
so, yang ni update nya ye...incase kalau ada peminat tegar Running Man nak jumpe Kwang Soo kan..? kalau sally tak laa...hehehe...sally kan minat CNBLUE je...hikhik...

So, kat bawah ni senarai harga tiket dan lokasi tempat duduk kalau korang beli tiket untuk fan meeting....hehehe...ada ke yang nak beli...?? Sape yang beli Premium tu mmg gila ahh! hehe..

^_^

You Might Also Like

17 comments:

  1. Huuu mahalnya tiket tak sanggup lah kalau 2pm tour in malaysia Ieka sanggup datang kot hahahaha setakat running man ni tak ah

    ReplyDelete
  2. perghh..CAT 2 pon tak mmpu..

    xpe..tak minta RM pon..hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah kena bayaq noo. igt kan fan meeting free :)

    ReplyDelete
  4. tak mampu den nak beli yg premium punyo

    ReplyDelete
  5. mak aih..mahalnye...tp kalau berbaloi takpela kan.

    ReplyDelete
  6. bru je hbs tgk running man sally...

    ReplyDelete
  7. Akak x minat pulak.hihii..sally jom join GA akak..panas lg tu

    ReplyDelete
  8. kalau yang nk jumpa tu..pasti x napak tiket tu mahal..ehheh

    ReplyDelete
  9. kenapa kwang so yang datang, kenapa tidak jong kook ! :(

    ReplyDelete
  10. perghhhhhhhhhhhh mahai betuuiiii. tengok kwang soo dalam tv je la hehehhe

    ReplyDelete
  11. pehhhhh mahal sehh, cam mmbazir je, manusia juga diorang tu..hri2 sy jumpa manusia ni he3 =) ape pn kalau dh minat, ape pn orang sggup kn..nice sharing

    ReplyDelete
  12. baik simpan duit nak kahwin.. lagi bagus.. ehhhh.. haha!

    ReplyDelete
  13. owh..ini rupanya tiket yang anak buah sy suh belanja tu..hehe..boleh tahan gak harga dia rupanya..heheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!