Advance Birthday Gift!

11:29:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments


Advance birthday gift ni sally dapat daripada kawan sally, Filzah...dia roomate masa dekat kolej dulu, sampai sekarang dia kerja satu tempat dengan sally...hehehe...so, memang satu KPM Beranang tu tau sally obsess dengan doraemon...ada satu sem tu, sally dapat banyak gila barang doraemon, bantal, cawan, buku, sticker, payung, keychain and bla bla bla...time tu happy gila sebab dikelilingi dengan Doraemon!

masa tu sally kena teruk jugak laa..boleh tengok kat entry --> 16 Nov 2010

tapi tu semua kenangan....kenangan yang susah kita nak dapat sekarang...serius!


 Sally tanya filzah, kenapa kau bagi aku doraemon yang muka stress..? tau tak jawapan dia..?

"Sebab kau kan selalu stress tak dapat Yonghwa..hahahaha.."

kurang asam punya kawan..aku benci kau Filzah!!
 (-__-)''

Notakaki : thanks kawan! thanks jugak sebab bagi kesedaran kat aku supaya berpijak dibumi yang nyata..LOL!


posted from Bloggeroid

You Might Also Like

21 comments:

  1. msti peminat tegar doraemon ni kan..hihi

    ReplyDelete
  2. Waa..bestnye..knp suke doraemon erk.
    Akak mse dulu2 suke garfield,,coz cute je..smua brg nk garfield..da kawen ni ilang da smua..hihi

    ReplyDelete
  3. haha.. jawapan yg sangat stress..
    anyway, hepi besday in advance.. :)

    ReplyDelete
  4. sally memang minat doraemon juga kan.. hehe.. jangan stress ya..

    ReplyDelete
  5. Hahaha! Okay, good idea. Tau lah Vee nak bagi apa nanti XD

    ReplyDelete
  6. doraemon cute apa..tp saya lebih suka po0h..hee

    ReplyDelete
  7. doraemon....kalu di beri pilihan sally pilih yongHwa ke doraemon...hahaha

    pilihan yang tah pape!hehehe

    ReplyDelete
  8. minat doraemon rupanya sally ni..ohh..sally dari kpm beranang ye?

    ReplyDelete
  9. haha.. kelakarlah alasannya.. ^_^

    ReplyDelete
  10. doraemon tu comel. macam kak sally. salah2. macam hana. haha bestnya dapat hadiah macam nie dari kawan. sangat comel :D

    ReplyDelete
  11. happy birthday in advance to you sally eheee :D

    ReplyDelete
  12. selalu stress tak dapat yonghwa?

    adakah itu salah satu gejala yonghwaphobia? haha!

    ReplyDelete
  13. Anank akak yang kecik pun boleh minat doraemon, pengaruh kuat betul sibotak biru nih

    ReplyDelete
  14. doraemon. bestnya dapat hadiab awal :-)

    ReplyDelete
  15. sTRESS XDPT YONGHWA??? Hadoih! Fanatik sngt dh niii~ Lawa mug doraemon stress tu ^_^

    ReplyDelete
  16. an..an..an doreamon. ala comel pulak cawan doreamon tu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!