Yong Hwa obsession towards The Simpson.

11:24:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Malam ialah time sally membebel..hahaha....malam ni saje nak kongsi something pasal Yong Hwa..hehehe...alaaa....sikit je nak cite pasal Yong Hwa...janji...sikit je...


Gambar sekitar Blue Moon Shanghai...alololo...Yong Yong comel sangat dengan The Simpson tu....okay, Yong Yong mmg comel...hahaha...kalau tak takde la sally meroyan tengok dia kan...huwaaaaa....Yong Hwa... I'm in love....hehehehe



Jung Yong Hwa tweeted a very adorable selca late Tuesday night of himself imitating the expression the ‘Homer Simpson’ illustration on his t-shirt was making. In his very cute tweet he stated, 
Everyone! hehe.. I look like him, right? hehe.. It’s late, I want you to get a good night’s sleep after seeing me! hehe.. Hwaiting tomorrow, too!”


Atas meja dalam studio dia pun ada jugak The Simpsons family...nampak tak..? hehehe...kan bagus kalau letak gambar sally kat atas meja tu...buat penaik semangat...hahaha...untung la sally oiiiii.....


Childish yet cute, isn't..? hehehe...Yong Hwa! hwaiting!! keep up the good works, stay become the most playful and silly Yong Yong....saranghae!

p/s : Entry ni entry merapu...saje nak kasi sally ingat kat Yong Hwa before tido...eh eh, sally tak obsess macam budak yg dapat botol air tu ek...sally MINAT...errr...mungkin cuma TERLEBIH MINAT kot...hahaha...Sally bukan fanatik hokey..? 
Good Night!!
^_^

You Might Also Like

5 comments:

  1. tak pa bebel 10 muka surat pon kak mau baca lagii hehe.. ^_^ sebab perasaan berbunga-bunga sakura tu kak tau sangat rasa cena.. hehe..

    ReplyDelete
  2. salam jumaat sally.. ni mesti mimpikan dia malam tadi.. hehe..

    ReplyDelete
  3. pas ni sally beli patung simpson pulak..hihi

    ReplyDelete
  4. hehe,minat sungguh yong hwa dekat The Simpsons tu kan? :) saya minat kat yong hwa jugak,hehe... comel! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!