Separuh hari Isnin berlalu!

12:16:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

okay, sedih...hari ni tak sempat nak cakap selamat pagi pun ye...hahahaha...baru je selesai blogwalking yang tinggal jejak kat shout box...belum lagi sempat blogwalking yang tinggal komen...adoi...ramai la pulak...hehehehe....sorry ye kawan-kawan...sally kena kayuh slow-slow ni..hahaha...banyak gila keja kat office..penat g kelas semalam pun tak hbs lagi....tugas hakiki di office harus diutamakan...

Actually kan...banyak benda sally nak cerita...serius banyak gila...dok draft dalam kepala je ni...sebab nak draft dalam komputer tak sempat...jangan terlupa sudah...hahaha....


























Darah sally AB...korang...? tetiba cerita pasal darah, terfikir nak derma darah pulak..huhuhu...lama dah tak derma darah...last derma darah pun tahun lepas...huhu...I'm in the middle of migraine ni...sebab penat kot...mungkin...take care!
^_^

You Might Also Like

9 comments:

  1. Oh... cam tu.. hehe.. Darah jenis apa? Oppss.. Rahsia... Hahaha

    ReplyDelete
  2. jenis darah iman kale merah hehhehe

    ReplyDelete
  3. kalau ikut jadual ni, wakakakaa...akak O positive...lol...tak termasuk kan? yang ada O ajer...wakakaka...

    ReplyDelete
  4. hana jenis O. senang nak derma tp susah nak teriam darah. haha huwaa sifat2 tu mana akak dapat? banyak yang betul nie. tp tekanan tu? errr. haha :P

    ReplyDelete
  5. samalah jenis darah kita sally.. akak pun AB juga..

    ReplyDelete
  6. AB bukan ke xleh derma kat org ke sally ? kak xtau la darah kak jenis apa . A atau B. antara dua tu ja

    ReplyDelete
  7. Akak AB, tapi yang part pelawak tu rase macam tak betul je ..Hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!