My lovers sending his gift from Busan,Korea!

2:26:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

A short conversation dengan my lovely senior, Kak Nadia yang baru balik dari bercuti kat Busan, Korea. Kak Nadia ni setiap tahun g Korea..InsyaAllah kalau ada peluang, ada rezeki, sally akan g Korea dengan dia tahun depan..tu pun kalau cukup duit laa...hehehe....ni sally copy je sebab malas nak print screen chatting semalam....

Nadia : Adk sally.. Akk da belikan kalendar cnblue tuk awk ye.. Nnt gtaula care nk tuntut cne..
Sally : yeay! thanks akak!!!!!!
Nadia : Welcome.. Nk akk poslaju ke or nk bg hand by hand? 
Sally : akak nk jmpe sally ke..? mana lg senang..? kang kalau pos akak nk kena byr lg...akak dah blk KL ke..?
Nadia : Area kl la.. Mid ke.. Mne2 la.. Bru je smpi.. Ade kat lcct lg ni tggu org amik.. 
Sally : hehehe...bilanya nak jumpe..? 
Nadia : Ble2 pon bleh.. Xde mslh..Tgk klu ari tu xde pape hal okla..
Sally : ohh..tetiba mcm jmpe akak semata nk ambik brg pulak..hikhikhikhik 
Nadia : Ahahaha xdela.. Kebetulan teringat sally ble tgk cnblue.. Hehe..
Sally : kalau pos biasa berat sangat ke kak..?
Nadia : Brt gk la sbb ni kalendar meja.. Kulit keras tu.. 
Sally : 2013 ke 2014..? hikhik...ohh camtu kena jmpe dgn akak jugak laa... 
Nadia : Of coz la 2014.. Ahaha.. Haa la kot.. 
Sally : hihi...yeay! 2014!! ttbe excited.. :) 
Nadia : Ahaha nnt gtaula ble nk jmpe.. 
Sally : okay! thanks akak!!!

kak Nadia dekat Gyeongsangnam-do, South Korea
Hehehe...kiranya bukan la CNBLUE yang hantar hadiah daripada Korea, kak Nadia yang beli untuk sally..hehehe...saje je nak pancing korang..hihi...terubat jugak peristiwa makan hati sally sebab tak jumpe cnblue kat Jakarta last weekend...hehehe...bila ek nak g jumpe kak Nadia..? rasa macam nak g jumpe sekarang jugak..hehehe...so, tahun depan, atas meja ada kalender CNBLUE sepanjang tahun! mmg confirm penuh semangat..hahaha...ohh 2014...datang la cepat!!!! 
nanti sally dah ambik gambar, sally kasi korang tengok ek...

^_^

You Might Also Like

25 comments:

  1. wa sronoknye.....kalau da minat kan....hihihi

    ReplyDelete
  2. seronoklah sally....so jgn sdih lg k..hihih

    ReplyDelete
  3. hurm untung la sally... huhu hurm tapi nak pg juga korea.... boleh? hihi

    ReplyDelete
  4. wah. best nye.. fotostat satu :P :P

    ReplyDelete
  5. wah..seronoknya sally..
    salam kenal ya..

    ReplyDelete
  6. seronoknya dapat gift dari busan :)

    p/s cantik pic tu..kalau la kat sini pun ada tempat serupa tu hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh untunglaaa org tu dpt tgk muka yong hwa sepanjang tahun 2014 nanti.. kekeke..

    ReplyDelete
  8. haha..makin semangat tahun depan ye.. ;)

    ReplyDelete
  9. hehehe boleh la kuar dari bawah meja tu da ek dik.. ari tu bukan men merajuk dier ekekeke

    ReplyDelete
  10. Jgn tampal calender tu kat dahi sudahhhh.. :P

    ReplyDelete
  11. untung laaa....hikhik..
    beli lebih tau sally.kasi didiey..hehe

    ReplyDelete
  12. untungnya. jeles dengan kak sally. hehe

    ReplyDelete
  13. weee.. setiap tahun g korea? wah nampak nya kak nadia sally ni lah paling hebat. kita takat dok meroyan kat sini ja.. alahai bila lah nak g korea nii Y_Y

    ReplyDelete
  14. untung lerr.. dapat kalender.. heheh

    ReplyDelete
  15. wah..best la Sally.. dapat buah tangan dari Korea :)

    ReplyDelete
  16. best ada orang belikan.. fresh dari korea pula tu.. :D

    ReplyDelete
  17. bestnya! nak jugak! haha :) cepat2 upload gambar tau akak sally,heee :D nak tengok :)

    ReplyDelete
  18. wahh! tharunye muke akk ade dlm blog ni... ahahaha... moge enjoy ngan pemberian yg x sbrape tu...:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!