Mengidam.

10:23:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Pernah tak rasa macam nak makan..nak sangat...yang betul-betul nak...hah! yang macam ibu-ibu mengandung selalu mengidam...nak makan tu la nak makan ni la...kan..? pernah tak rasa...??

Sally sedang menghadapinya sekarang......tetiba sally teringan sangat nak makan....

Google's
Serius! sally teringin gila...senang je nak masak, tapi sally tak nak yang sendiri masak...nak yang beli punya...nak yang jual macam dekat Bandung, Indonesia...yang macam dalam sinetron yang tengok hari-hari tu....adoi!!! camne ni....?? mana nak cari bakso malam-malam ni....aishhh!

You Might Also Like

12 comments:

  1. I know a place over here yang ada jual bakso. Open 24/7 kedai tu. Dekat jaa dengan rmh Vee. Just 10 minutes drive. Lalala. Jealous tak? Hahah.

    ReplyDelete
  2. Zara pon trikut plaa nk mkn bila tgk pict.tu.. huhu..

    ReplyDelete
  3. okey sally dh buat kak meleleh ayaq liuq!_!

    ReplyDelete
  4. Bakso..sedapnya..sya pun tringin mkn bakso ni..tmbh ada kuih cabe dia tu..nyum2..

    ReplyDelete
  5. Sedpa Bakso..kita pernah makan kat Indon punya..tapi yang buat sendiri lagi sedap kot coz bebola ikan tu boleh taruk banyak-banyak..

    ReplyDelete
  6. OO..cafe kat opis kita ada jual tau. dorg kata sedap. tapi kita tak reti makan..hahaha

    ReplyDelete
  7. aiyokk..mana nak cari tgh2 malam ni sally?? tahan esok siang jela ye..=P

    ReplyDelete
  8. apa susah..buat la..nanti future hang gak yang untung..heheh

    ReplyDelete
  9. dulu kalau teringin selalu suruh maid buatkan. Tapi skrg bila kontrak dia dah habis terpaksa lah telan air liur tengok gambar je. Nak buat sendiri takkan sedap mcm dia buat.. T_T

    ReplyDelete
  10. kak sally dah buat orang lapar...haha :) saya jadi lapar pulak walaupun dah makan tadi,hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!