I'm exhausted!

12:27:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Like seriously...mmg sangat exhausted la minggu ni...and minggu lepas..and minggu depan....nak nangis boleh tak..? assignment dah 2 minggu tak tengok...I-class pun tak jengah...lecturer dah up macam-macam tutorial,satu hape pun tak jadi....huwaaaaa......

dengan auditor yang nak datang...dah la nak kena settle account before raya...suka-suka hati dia je..huhu...pastu lepas raya ada audit ISO...penatnya....serius penat gila...rasa macam nak ambik cuti seminggu pastu suruh auditor tu buat audit sorang-sorang.....tapi tak boleh....dah la setiap hari bawak balik keja balik umah...pastu tido pukul 2-3 pagi....usha assignment kejap..pun tak jalan...kena settle keja office....


daripada update blog baik g buat keja tu....

memang la...tapi kepala ni dah blank dah...rasa naik tepu otak tengok account ni..sob sob....Happy Friday korang...even if it is not a very "happy" for me...I'm exhausted... :(


You Might Also Like

16 comments:

  1. cabaran tu..sabar n terus bersemangat k :) all the best sally!

    ReplyDelete
  2. rilek beb!..... bertenang sally, ingat yong hwa

    ReplyDelete
  3. kuatkan hati dan terus berusaha ok?

    ReplyDelete
  4. take some rest ye sally..nanti sakit pulak.

    ReplyDelete
  5. kesiannya akak. sabar ok. fighting ! :)

    ReplyDelete
  6. salam..buat akaun ek..
    msti pakai buku lejar...
    sue baru nak belajr nie...
    hadoii =.=

    ReplyDelete
  7. sob sob cian dier aja aja faitin ingt la jong hwa k... :) sure x exhausted hehe

    ReplyDelete
  8. Go Kak Sally GO! Chaiyok! Chaiyok!

    ReplyDelete
  9. Sabar ye Sally..Bawak-bawak bertendang..Eh..Bertenang

    ReplyDelete
  10. sabar ya akak... tu la,kalau duk asyik menghadap kerja tu boleh naik tepu kepala ni...

    ReplyDelete
  11. weekend ni elok sally ambil masa untuk berehat..

    ReplyDelete
  12. jangan terlalu ikutkan hal kerja.. rehatkan fikiran n badan.. jangan stress berlebihan.. take rest ok..

    ReplyDelete
  13. jangan lupa rehat ya sally, kerja-kerja jugak, busy-busy jugak tapi kesiihatan kena jaga.. take some rest laa k :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!