Hari ahad berlalu begitu sahaja...

7:08:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Hehehe...tuu diaa...nampak tak ayat pasrah dia...baru nak on the way balik ke rumah...yes...dah hbs seminar@kelas untuk minggu ni...happy...hehehhe....

Sally perasan tak berblog 3 hari pun masih ramai yg singgah...nasib baik sally buat entry autopublish ek..hehehe...alhamdulillah....follower pun dah bertambah...actually masa buka blog pagi tadi tgk 999...ingat nak capture tapi tak sempat..hehehe..nanti sally review cik adik manis yang follow sally ek...♥

Korang buat apa je ni...? Actually sally belum sampai umah lagi...nanti sally dah sampai...sally jengah korang lagi ye...macam ada orang cari entry pasal Yong Hwa...hahaha...amboi...tetiba minat Yong Hwa dah yeee...hihihihi...♥♥♥

Ada cerita best pasal bride to be #3...nanti sally buat entry..hehehe...dah maghrib...salam maghrib... >_<

You Might Also Like

9 comments:

  1. tak tak. hana dah lama minat yong hwa. haha salam maghrib kak. :)

    ReplyDelete
  2. Slm maghrib, kakak ku syg! <3 Vee duk rumah ja ari ni, tidoq mimpi psl ex pulak dah. Hahahhaa. Sengal.. Hv a safe journey home!! <3

    ReplyDelete
  3. wahhh, dh sribu follower! tahniah, tahinah *clap clap* hahah.. memang rindu pon XD

    ReplyDelete
  4. wow cantik no. follower tu..
    hehe.. :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah follower dh cevah angka 1k

    ReplyDelete
  6. sama lah sally ahad kak pon berlalu mcm tu ja... wlopon tak sesibok sally.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Wah...dah 1000 followers tu. Sally, nak ikut kita pegi Workshop SEDA tu tak? Secretariat tu cakap boleh bawa kawan asalkan dia blogger juga. Jomlah..

    Sally emel kita details nnt kita emelkan registration kat org SEDA tu ya

    ReplyDelete
  8. kasihan sally penat.. tahniah, dah 1001 follower sally.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!