Fanatik / Obsess..?

3:28:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Fuhhh...penat la hari ni...Sally baru berkesempatan nak tengok blog and publish komen...sob sob....baru nk makan lunch ni even lunch time pukul 1pm tadi....huhu....eh, petang ni nak cerita pasal fanatik...or obsess..pernah dengar tak..? hehehe...



Nampak tak caption yg warna silver tu..? Sally tekankan ye... "I'm not obsessing..!"...tapi hari ni sally bukan nak cerita pasal diri sendiri...tapi pasal Fanatic Fans kat Shanghai....ingat tak yg sally cakap CNBLUE sekarang ada kat Shanghai untuk World Tour Blue Moon kat sana...semalam kawan sally share gambar ni...



caption : #130930 A lucky Boice get Yong's bottle!! The Boice said the bottle smelling good #CNBLUE #JungYongHwa #YongHwa #Boice #BMSH

Yong's referring to Yong Hwa...and sally like..? err....it's empty bottle you guys...well I am one of the Boice and to be specifically is one of the biggest fans of Yong Hwa...but guys...that's was just an empty bottle that used by Yong Hwa....what did you really expect when you get those empty bottle's..? okay, you might put some water and drink water from the bottle and suddenly you officially kissing with Yong Hwa..?

Ohh maiii...Sally bukan one of that fanatic or lunatic fans...kalau dapat mafla ke gitar ke baru la sally histeria kot..hahaha...ni dapat botol kosong yg korang kutip lepas konsert kot...adoi! okay la..mungkin lain orang lain gaya dia minat kot...after all, we are Boice's that support CNBLUE...so, Shanghai Boice's..keep supporting our boys ya..haha..



The Simpsons = benda yang paling Yong Hwa suka....hehehe...
thanks Shanghai Boice's for the present ya...

So, sally ni kategori die hard fans @ fanatic @ obsess ye..? hahahaha...can't figure it out!

p/s : Guys! Sally betul-betul tak sempat nak blogwalking...nanti tinggal jejak kat shout box or comment and I'll catch up later on :)

You Might Also Like

18 comments:

  1. setakat botol kosong tu tak molah sally... he he he... sally die hard fans...

    ReplyDelete
  2. hehehe botoi je kalo dapat salah sorg ahlinya tu ok gak ahahah

    ReplyDelete
  3. saya pun minat kat yong hwa jugak,tapi takde lah sampai macam tu sekali...dia obses sangat la tu... betu tu akak,kalau dapat mafla/ guitar baru best,haha :)

    ReplyDelete
  4. botol kosong je pun...hehe...

    ReplyDelete
  5. kenapa tak orangnya jer hadiah tu...hehehe

    ReplyDelete
  6. Btol2 mnat nir botol kosong ponmsih smpan . Btw mmng hnsem sebab tuh ramai pmnatkan . Hehe

    ReplyDelete
  7. adehhhh jangan terlalu taksud.. bahaya

    ReplyDelete
  8. dedulu aada gak kes shahrukh khan baling botol minum ni kat peminat...Err..Yong Hwa, baling ke dia tinggal gitu je?

    ReplyDelete
  9. perggghh botol 0 pon jad rebutan yerr.. memang fanatik gila

    ReplyDelete
  10. @memmetlenggeng dia tinggal je kak...in simple word dia dah buang pun -__-'

    ReplyDelete
  11. setakat botol kosong tak kisah je..tapi dapat gitar sebijik komfem hepy gile nanti :D

    ReplyDelete
  12. fanatik giler..haha..nasib sy xde pnyakit fanatik mcm tu..wakaka

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!