Camne tak meroyan..?

10:00:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Pagi-pagi lagi ada orang share gambar ni...tau tak sally tgh banyak kerja...camne la sally tak meroyan satu hari...? Pagi kot!! pagi lagi kawan dah buat sally sengeh-sengeh depan desktop ni...ni nasib baik bos takde, kalau dia ada..?? Mau kene sekeh dengan bos sbb dok senyum-senyum...aishh....

Aiseh!  Apa la...ni bukan naik semangat, ni boleh down tau tak tengok dia camtu....boleh "cair" sampai nak kena mak cik cleaner datang bawa mop....

ok, demam dah...

Happy Thursday kesayangan hamba semua! I'm quite busy today...but still...blog-walking will be done on lunch time..hihi

p/s : Abaikan si Jung Yong Hwa tu...dia ingat dia hensem sangat..dia ingat semua orang minat dia...dia ingat sally suka tengok dia hensem camtu..? huh...sape entah yang minat dia...fuhhhh~
-___-''

You Might Also Like

15 comments:

  1. hahah..cik sally.. tolong la cik sally.... hensem sgt tu cik sally abe yongg kite terr.. berdebar2 je jantung ni..kikikiki

    ReplyDelete
  2. hahah..cik sally.. tolong la cik sally.... hensem sgt tu cik sally abe yongg kite terr.. berdebar2 je jantung ni..kikikiki

    ReplyDelete
  3. handsome dia pakai baju macam tu sally..:D

    ReplyDelete
  4. argh!
    memang pagi boleh mroyan gegiler ni ...
    even MG bukan peminat tegar korean ni tp MG pun suka tgk2 ..cuci mata :)

    ReplyDelete
  5. nk cri gmbo y.hwa, mai sini la pasni,,haha..
    macam2 ada,,haha

    ReplyDelete
  6. hahahahaha... part mak cik cleaner bawak mop tu memang lucu. hahahha..

    ReplyDelete
  7. wah ske sgt ni korean blh la share ngn TB cite ape best..nk layan gak..

    ReplyDelete
  8. amboi sampai gitu sekali cairnya?.. nasib acik cleaner ade eh?.. hihihi

    ReplyDelete
  9. Okeyyy mmg wajib meroyan k ekekekeke

    ReplyDelete
  10. saya pun minat yong hwa jugak... best tengok dia berlakon dalam drama korea heartstrings dgn park shin hye...hehe :)

    ReplyDelete
  11. Hamboiii hensemnye , scandal i pagi2 ni yep , *hahahaha* tapi tak boleh lawan minhyuk lagiii :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!