Busy & I'm Sorry!

4:44:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Ye...sally tau ni semua alasan lapuk kan...korang pun mesti la penat dengar statement sally yang busy kalah Perdana Menteri ni kan...tapi percayalah...sally mmg sangat busy...nak blogwalking or nak tinggal jejak pun bukan main susah...

Entry kebanyakkan sally dah buat auto publish since semalam...dah settle account sekarang sally kena focus on ISO Presentation pulak minggu depan...aishhh...mmg penat bila kena buat kerja untuk 2 orang...nasib baik tempat QS dah ada yang ganti...bukan la ganti pun...kakak tu masuk balik..hihi...

I do feel tired...malam ni pun mungkin sally tak dapat nak blog-walking...I've got few assignment that really need my attention...I've already abandoned my study for past few weeks....I really need to catch up very fast! I meant like super-duper-really fast...

http://unveiledwife.com/wp-content/uploads/2012/01/sorry-650x650.jpg

You Might Also Like

12 comments:

  1. mama pun bz dari semalam... sekarang ni curi-curi masa jap.. hihi

    ReplyDelete
  2. akak yakin sally kuat.. Allah hanya memberi ujian setakat mana yang sally mampu pikul..

    ReplyDelete
  3. Good luck Sally.. tumpukan kepada benda2 yang lebih penting, nanti dah free boleh kembali BW :) aida pun bz sikit sekarang nie.. tq sally singgah blog aida :)

    ReplyDelete
  4. haha tak apa tak apa. hana faham. gd luck akak. :)

    ReplyDelete
  5. alolo.. siannya.. ingat pesan zizie kak.. jangan sampai gila.. dh reserved satu tempat kat TR untuk akak.. hehe..

    ReplyDelete
  6. mmg mcm tu.. ada masa free & ada masa busy.. all the best ye. :)

    ReplyDelete
  7. salam sallly...salam aidiladha....
    pening sue makan daging lembu....hehe
    nak tido je ni dtg keja :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!