Ambik mood, ambik masa.

10:56:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Haigooo...banyak nye komen...mm...nak kena ambik mood, nak ambik mood kena ambik masa...hehehe...nak blog walking sorang-sorang yang komen, yela...past few days tak boleh nak blog walking, so sally tak publish la komen korang....takut nanti terlepas pandang, kecik hati pulak...hihi

Alhamdulillah...today test runs smoothly....even kelas Mandarin tadi tetiba lecturer buat Listening test pulak...huh! santai gila kelas hari ni...takde la pack sangat kepala ni..huhuhu.....

kejap, nak ambik mood...eheee~

You Might Also Like

20 comments:

  1. Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

    ReplyDelete
  2. tak apa take your time my dear sister....

    ReplyDelete
  3. mak aii.. banyak nye.. huhu.. btw. aefa tak pernah suka listening test. selalu dpt markah rendah. pekak ke ape. hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg kena gigihkan diri kalau komen 100+ ni.. hehe.. all the best! hehe

    ReplyDelete
  5. wow..banyaknya awaiting comment...:)

    ReplyDelete
  6. Akak pn plan nk buat mcm sally la. Selagi tak buat kunjangan balas selagi tie entri tak publish..baru la tak ada komen tercicir kan.. =D

    ReplyDelete
  7. wow banyak nya komen .memang ramai yg rindu sally mcm ni :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya komen.. hihi.. takpe, slow slow ye Sally :)

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaaaaaaaaaaa bnyaknya sally oiii

    ReplyDelete
  10. Peewit! Pemes gila.. Cer tinggalkan sebulan, tgk mcm mana. Haha.

    ReplyDelete
  11. banyaknya...akak terus publish je komen tu..akak blogwalking ikut emel notification jerk

    ReplyDelete
  12. fuh waiting list tu. cayalah sally!

    ReplyDelete
  13. sila la ambik mood sebanyak yg boleh.. hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!