Nak blogwalking, tapi tak larat .

3:38:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Seperti yang diketahui, sally demam hari ni..ramai yang menyinggah...ramai yang jugak doakan sally supaya cepat sembuh...terima kasih banyak ye...but, I'm getting worse than in the morning...kepala berat, mungkin sebab terlalu banyak bersin since pagi tadi...dah makan ubat tapi mungkin sebab tak rehat or mungkin jugak sebab aircond kat office ni....so, I become worse....adoi...balik kena g klinik jugak...aishhh....malas nye nak menghadap doktor....nanti kena MC...sally dah la kena cover kerja 2 org kat office ni....tak nak MC...huwaaaaaaaaaaaa

Kepada kakak-kakak syg, Kak +Farah Waheda Wahid , kak +Lieya Von Jay , kak +Mizz Aiza , kak +Normi Nieza and beberapa orang yang singgah tapi sally tak sempat nk blogwalking tu, sally jenguk malam sikit nanti ek....pening kepala tahap migraine dah ni...soooo soooorrryyyyy....

I really need my pain killer now... :'(

You Might Also Like

8 comments:

  1. takpe la sally, rehat jelah..makan ubat

    ReplyDelete
  2. tak apelah sally, take care, balik ni pergi klinik and bagi sihat dulu lepas tu baru datang ek? take care dear...

    ReplyDelete
  3. don't worry kak sally... Lepas demam boleh blogwalking blog lia :) nanti lgi best kalo blogwalking bile dh sihat.. ceria je.. whahaha

    ReplyDelete
  4. kak sally takpayah mengadap laptop lagi la..makan ubat .. rehat ckup2 pastu tidur tau?? jangan lupa tau...jgn igt nak BW .. dah sihat nanti baru BW ckup2 ea!!

    ReplyDelete
  5. rilex dulu.. take ur time.. heheh

    ReplyDelete
  6. ololo..gigih lagi sis nak blogwalking ye..takpa rehat2 dulu ye:)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!