It's Friday!

9:39:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Alhamdulillah...dah Jumaat dah...huhuhu...esok still kena keja...bestnya kat orang yang cuti sabtu ahad macam orang keja gomen tu....as we all ni kan construction company, so kena la jugak bukak hari sabtu...sebab banyak benda nak kena urus between site dgn HQ...okay, ape sally merepek pepagi jumaat ni..? -__-"

Ahad dah dah start first seminar a.k.a class untuk student PJJ...happy pun ya, takut pun ye...excited pun ye jugak...so far, 2 dari subjek yang sally ambik sem ni...di ajar oleh lecturer yang sama..hehehe....and all the lecturer sem ni lelaki...huwaaaa...eh, tak tak...ada satu subjek yang diajar perempuan....mintak-mintak la dorang ni bukan jenis hati kering nak bg markah....okay, ape lagi yang sally merepek ni..? -__-"

Actually takde benda pun nak update, ni namanya budak kurang kasih sayang nak mintak perhatian...hehehe...

Happy Friday people! ^_^

 

You Might Also Like

16 comments:

  1. kurang kasih sayang> hahaha lwak pulak... Ok, esok cuti, yeay!! gud luck seminar tu

    ReplyDelete
  2. sally pjj kat mana ? akak pon mcm nak buat pjj jugakk. haha

    ReplyDelete
  3. @memmetlenggeng hahaha..budak mintak simpati la katakan :P

    ReplyDelete
  4. @Lieya Von Jay UiTM shah alam kak..hehehe..jom! tp intake bulan 3 pulak laaa... :)

    ReplyDelete
  5. kekadang kitapun tak tau nak tulis apa dah..tu yang tinggal 2-3 hari, ada idea baru tulis balik...

    ReplyDelete
  6. sy salute betul dgn org yang buat pjj then keja lagi..time management sgt penting..:) lepas tu blogging lagi.all the best sally.:)

    ReplyDelete
  7. wah,kak ambik pjj ye,,gudluck ye!:)

    ReplyDelete
  8. happy friday :) salam kenal dari arepnakbebel.com :)

    ReplyDelete
  9. Salam Jumaat Sally...yeayy sok cuti dah..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!