I'm caffeine addicted!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Caramel Mocchiato favorite sally...malam semalam melepak kat Starbucks sebab dah mengidam nak minum coffee...huhuhu...siap ambik triple shot for macchiato...bangun pagi terus migraine! hahaha.... mau tak migraine...dah la ambik triple shot, ambik Venti size cups pulak...malam tadi awok susah nak tido..heee~ alkisahnya bila sally bercerita pasal IMPIAN sally...yes, I am caffeine addicted..mmg dari dulu lagi...jangan bg sally minum kopi..tak kira la kopi Starbucks, Gloria Jeans, Coffee Bean mahupun kopi cap kapal api atau pun kopi 3 IN 1, semua sally telan as long as dia kopi...masa kat kolej, siap dorang sorok stok Nescafe sally sebab each day sally akan minum Nescafe around 4-5 sachet...sampai migraine setiap hari...


eh, CNBLUE oppa! hehehe...cantik tak Coffee Arts kat bawah ni..? perasan tak coffee kat bawah ni sama dengan gambar kat atas..? cantik kan! jealous kot ada orang yang boleh buat macam ni...serius sally rasa nak belajar buat Coffee camni...tak pun ambik short course jadi Barista! heaven kot...bukan sebab nak melukis CNBLUE ni...sebab I'm proud to say, I am Caffeine addicted!


You Might Also Like

4 comments:

  1. akak tak suka minum kopi sangat.. sebab kesannya akak akan rasa mengantuk.. tak tahu kenapa..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!