Monday, September 2, 2013

Header pun susah!

Assalamualaikum...
al-kisah hari ni asyik duk buat header baru utk blog...cari punya cari...takde pulak yg cantik...terpaksa la buat sendiri...try and error dari pagi tadi lagi...bosan,sambung buat keja kat office..pastu sambung buat header sampai la waktu lunch time! gila susah...awak dah la tak reti nk buat header yg special...kali ni nak cuba buat header yang ada CNBLUE..hah! nampak tak dia punya minat yg terlampau tu..? hahaha...



nak jugak ada gambar CNBLUE dia kan..? hahaha...at last...takde jugak...sebab rasa macam tak kena je....hahaha...korang rasa yg sekarang sally pakai okay tak..? eh..? hahaha...okay,tu je nak cakap.. >_<

6 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!