Bila bos takde.

4:41:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Bos!! sally mintak ampun...huhu..bila bos takde je...tetiba banyak setan keluar...dorang hasut sally..dorang punca...dorang yang bersalah...sally tergoda bos!! it's not even my intention to do that!! huwaaaa...rasa bersalah nya....padahal baru semalam kena puji sebab dah bekerja 2 tahun kat sini...tapi hari ni...sally tak salah.....


ok, drama la sally oiii...hahaha....macam biasa .... 15 minit sebelum balik, semangat nak pukul 5 tu dah tiba...padahal jam baru je pukul 4.45....punya excited nak blk...padahal esok kena keja...huwaaaa....kebiasaannya, 15 minit terakhir sally suka usha Youtube....tetiba..tetiba hari ni...ada orang upload full concert CNBLUE pulak! bukan Blue Moon la...Blue Moon punya DVD lambat lagi nak keluar...lepas habis tour nanti kot! ni konsert zaman muda-muda dulu...launching first album Jepun dorang kat Jepun...tetiba...tetiba sally tertengok...huwaaaa...dah la duration dia 2 jam setengah..tetiba..tetiba sally terdownload sebab nak tengok kat rumah...hahahaha....Kesimpulannya, sally rasa bersalah dekat bos, but at the same time, happy sebab bos dah balik awal..hehehehe.... Bos! hehehe...saya janji esok saya datang kerja extra 15minit awal ek....

 
Bos! budak lelaki ni yang suka kacau konsentrasi saya masa bekerja..hahahha...dia ingat dia hensem saya terpikat..? Dia selalu keluar kat laman web...saya pun secara tak sengaja terbuka dan tertengok...saya bukan minat sangat pun kat dia..saya rasa dia yang minat kat saya la bos...tolong la percaya kat saya bos! hahahaha

p/s : Sape yang rasa nak kasi penampar kat sally, tak payah susah-susah...sally tampaq diri sendiri...weeee~

notakaki : Sally cuma layan YouTube kalau semua kerja untuk hari tu dah habis....jangan la ingat sally makan gaji buta pulak tau....sedih hati kita nanti....kita buat kerja dengan penuh dedikasi! ^_^

You Might Also Like

18 comments:

  1. Sally, artis korea penyanyi ni kita tak kenal sangat. Tapi cerita korea paling best pada kita, My Girl dan My Girlfreind is a gumiho...hubby kita yg serius tu pun leh layan..haha.

    ReplyDelete
  2. erk erk... saya boleh terangkan... bos dia memang suka kat saya dan paksa saya tgk dia hari2, ^_^

    ReplyDelete
  3. oo.. bos!! mama nak menagdu ni, cik sally curik tulang.... hahah....


    kihkih

    ReplyDelete
  4. Hahaha...Sally haip..biasa dia..haha

    Sesekali terdownload xpe asal jgn hari2 dah la..

    ReplyDelete
  5. CNBLUE! CNBLUE! huhu. kalau sume keje da siap takpela kan. memanfaatkan masa yg ade. kihkih

    ReplyDelete
  6. ha.. ha... tak tahu..!! hehehe

    ReplyDelete
  7. bos , , , , , kak sally kan dia tengok movie korea . hihihihi

    ReplyDelete
  8. @memmetlenggeng ohh! dua-dua cerita tu sally dah tgk...ade dvdv lg kat umah..hehehe...penyanyi korea ramai la kak...mmg tak la nk kenal semua :)

    ReplyDelete
  9. @Carl Lesmana sape kak sally..? sape..? nk kena budak sally ni... :P

    ReplyDelete
  10. sesekali takpe sally.. asalkan kerja yang bos bagi tu siap.. hehe..

    ReplyDelete
  11. sesekali takpe sally.. asalkan kerja yang bos bagi tu siap.. hehe..

    ReplyDelete
  12. amboi..bukan kemain dia..kang boss baca blog ni kang..haha.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!