Being single is not pathetic!

11:30:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

HAHAHA...
pernah buat macam ni..? okay, sally tak pernah pun...sebab sally tak pernah nampak buruk sally...means dari segi wajah la...as long as ada mata, hidung, mulut pun dah kira bersyukur...
Ramai yang kata rupa fizikal merupakan antara aspek kenapa mereka masih lagi single...actually, it's one of the reasons jugak....
Fitrah manusia, suka kepada benda-benda yang cantik kan...?
alaaa...Jodoh kan dah lama Allah tentukan...! so, bercinta la dari hati bukan bercinta dari wajah atau pun harta...
^_^

You Might Also Like

5 comments:

  1. Hehehee...haaaa.betull....
    Bercinta dari hati...
    jauhkan cinta akibat nafsu...

    Ramai skarang ni pandang rupa dan wang ringgit...

    x0x ^_^

    ReplyDelete
  2. ada ja yang muka sederhana tapi dpt bofren atau somi hot stuff.. ^_^ ada gak yang segak cun melecun tapi still dok single mingle gak.. single tak pa yang penting oppa2 kan ada ^_^

    ReplyDelete
  3. betul tu sally.. jodoh kita Allah dah tentukan.. paras rupa tu bonus je untuk kita.. akak tengok ramai je orang yang tk sempurna fizikal dapat jodoh awal.. semua yang Allah ciptakan terbaik dan pasti ada hikmahnya..

    ReplyDelete
  4. Samalah kita kak . Sampai kawan wall post entri yg mengatakan single nmpak pathetic . Srius terasa . Tapi , sekurgnya kita brsyukur , jodoh itu pasti smpai w/pun sbnrnya lelaki lebih suka org yg cntik ;)

    ReplyDelete
  5. betul sally. Nad slalu ckp kat diri Nad, jgn bezakan org laen dgn nad. setiap org ada kecantikan dorg sendiri :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!