Ape yang baru..?

9:53:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Ape yang baru..? mesti tak perasan kan..? ye...sally tukar header lagi sekali...walaupun dok tersengeh lagi pakwe sally berempat tu..hahaha..cuma kali ni ada satu statement disitu yang boleh bg orang faham keadaan sally sekarang ni...hahaha..yes! I'm not obsessing them, I just loved them..just the way they are...
gambar kat header tu gambar latest dorang...latest tak latest mana laa..ni masa launching album Jepun dorang yang terbaru..."What turns you on" yang launch 4 hari selepas konsert sulung dorang kat Malaysia...hehehe...ohhmaii...dah tak Kpop dah oppa kita...dah Jpop pulak..ni album Jepun kedua daripada CNBLUE...lagu dia super best! hehehe...pelik kalau sally cakap tak best...mau musykil orang fikir nanti...hahahha....
actually nak suruh orang perasan header baru tu je..hikhik...*malu malu

You Might Also Like

7 comments:

  1. baru ja nak tegor "cntik header!" hehe

    ReplyDelete
  2. Haha, suke tagline " I'm not obsessing them, I just loved them" hihi..

    ReplyDelete
  3. cantik2,simple and sweet gitu,hehe...pandai akak design:)

    ReplyDelete
  4. comel header baru ni sally.. mesti bertambah bersemangat sally nak blogging bila tengok header tu.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!