Adam Levine ke Yong Hwa..?

8:18:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

lagi-lagi CNBLUE
haip ! haip ! tak mau kata gitu..hahaha..kira dah reduce ye..sehari sekali je sally cerita pasal Jung Yong Hwa..hahahha...before balik office tadi, godek-godek la Youtube...saja nak tgk latest video masa konsert tapi last-last tersangkut kat video kat atas....video ni Jung Yong Hwa nyanyi lagu Maroon 5 - Payphone...ape yang sally bangga sebab pronunciation Jung Yong Hwa dah makin bagus...so, sape kata artis Korea tak reti speaking English..?? bila dengar je..terus kepala otak berfikir...nak minat version sape...Adam Levine ke Yong Hwa..? sebab dua-dua sally minat, even Adam Levine tunang orang..hahahaha....yang penting, Yong Hwa nyanyi kat Sepang,Malaysia! weee~

You Might Also Like

4 comments:

  1. keke time GDA kat Msia rasenye dia nyanyi lagu eng :) tp x sure dia reti ckp x :)

    ReplyDelete
  2. akak suka time yong hwa main gitar dan nyanyi lagu whats up time dia ajar pepuan girl generation tu.. ^_^
    sally tgk tak ?

    ReplyDelete
  3. hehe peminta tegar yeh..tak pe bukan susahkan org lain pun!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!