Wednesday, August 14, 2013

Food | Garrett Popcorn Shop.

Assalamualaikum

Pernah dengar Garrett Popcorn Shop?

Yang berada di area Kuala Lumpur mungkin pernah dengar...kat Malaysia ni ada 2 tempat je yang dibuka...satu dekat KLCC and lagi satu dekat 1Utama Shopping Center...kenapa sally nak review pasal popcorn ni..? sebab dia super sedap...fully coated dengan caramel...besar-besar and bulat-bulat je dia...rasa dia..? sebiji macam popcorn..hahaha...



Antara flavor yang ada...The Chicago Mix, Caramel Crisp, Buttery, Cheese Corn...ada jugak yang plain...tapi rugi la kalau beli yang tu..hahaha....favorite sally mesti la Macadamia Caramel Crisp ...



okay..kalau bercakap pasal harga...mungkin mahal jugak..beli kat pasar malam pun murah kan...tapi if you talk about popcorn satisfaction...sally sangat la sarankan Garretts...first time dulu terkena utk medium size pon dah RM37...hahaha...sebab g ambik yang dengan Macadamia sape suruh...



Anything boleh refer SINI & SINI

4 comments:

  1. Mahal kalau berbaloi pun nad sanggup hehe

    ReplyDelete
  2. oh emm gee ! sedapnya . nanti balik kl nak pergi sini . selama ni tak pernah perasan pulak akan mende ni . ahaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!