Saturday, May 25, 2013

Pengambilan Baru Program Sarjana Muda iNED(e-PJJ & PLK) Sesi Sept 2013.

Assalamualaikum...

rata-rata mungkin tau sally salah seorang student e-PJJ yang tgh sambung ijazah...so, sally kat sini nak ajak korang yang bekerja tu untuk sama-sama dengan sally...jom kita ke Menara Gading! jangan jadikan alasan bekerja sebagai halangan untuk kita capai cita-cita...ynag mana dah ada degree, boleh sambung Master or InsyaAllah PhD kan..?

so ni link untuk kemasukan baru bagi sesi September 2013...tapi kena cepat sikit sebab tarikh tutup hari Jumaat minggu depan bersamaan 31st May 2013. Sorry sally lambat sangat share!

Pengambilan Baru Program Sarjana Muda iNED(e-PJJ & PLK) Sesi Sept 2013.

1 comment:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!