Major Headache a.k.a Migraine

4:06:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum...maaf sebab hari ni sesi blogwalking takkan berlaku...sebab sally dalam keadaan migrain...hanya Allah yg paham sakit menahan migrain...sape yang ada penyakit ni mgkn akan paham...kalau setakat sakit kepala mungkin sally masih boleh tahan...tapi ni...haihhh....

Bukan mengeluh, jauh sekali nak bebel pasal penyakit...sekarang ni rasa nak baring jer...nak makan pain killer tapi takot terbongkang tido pulak jap lagi....haaihhhh lambat lagi ke nak pukul 5pm...penat laa...dah la migrain ni sakit menangkap tengkuk...rasa nak karate jer kepala ni...eh?

So, sally mohon maaf jer...lain kali sally blogwalking kome semua...eh, jangan lupa...Simple Segmen by Sally Samsaiman akan tamat tepat pukul 11.59 malam ni...semoga kome semua sempat join...yg mana dah join tu...sally ucapkan banyak-banyak terima kasih...InsyaAllah dalam masa terdekat ni sally akan umumkan pemenang dia...so far top referral tu milik lelaki...mana-mana yang mengidam nak notebook tu...sila ajak kawan-kawan anda join!

You Might Also Like

4 comments:

  1. assalamualaikum sally...moga cepat sembuh yer mmg sakit kalau kena migraine ni...;)

    ReplyDelete
  2. Hi sis,jom jawab soalan ni? Jom lahh,isi masa lapang ^^ Anda ditag!

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/11-questions-from-aenn-athirah.html

    ReplyDelete
  3. hurmmm cepat2 baik yer dalink! hihihi rindu kat orang tuhhhh uhuhu alaaa orang tuh laaa. lawa blog!! siyesss

    ReplyDelete
  4. saya faham...migrain ni mcm mane....sejak form 1 sy dh ada...hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!