Tuesday, April 30, 2013

Yes!! Dapat Capture!

Assalamualaikum...

yess!!! sebab ape..?

sebab nii...


dari semalam usha...harap-harap dapat capture follower yg ke 777 tu...bukan kisah pun naik ke tak...tapi saje nak capture no yg cantik...hehehe....jangan la cakap kite jakun...kesian kita...

so, nak review kita tak reti...yang kita tau...
 
pinjam gambar ye dik ^_^
  • dia ni die hard fan warna coklat...boleh geng la kita...hahaha...
  • nama dia : Nur Raihanah Bt Abd.Jalil
  • besar kemungkinan tak SINGLE...hehehe ^_^
  • korang sila lah berkenalan dengan cik Vendetta Traveller 
p/s : dik, thanks follow blog kak sally...and best of luck utk Simple Segmen by Sally Samsaiman

6 comments:

  1. hooohoo . tak perasan pulak sy follower ke 777 :D terima kasih review kite kak :)

    ReplyDelete
  2. singgah kembali, pasal demam tu, sekarang ni masih demam, carl rasa mungkin musim demam kot kak sekarang ni,

    comel je 777 :)

    ReplyDelete
  3. tahniah la...=) banyak followers..

    5 roommate yang akan anda temui

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/5-jenis-roommate-yang-mungkin-anda.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!