Welcome back, Sally !

12:21:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

assalamualaikum...helo semuaaa...haaaa...sape rindu sally...cepat angkat tangan...*ade hadiah ni...haaa...

alhamdulillah...sally dan keluarga dah sampai ke Malaysia kelmarin...kelmarin abg sally,tunang dia and bf akak sally balik dulu sebab tak cukup tiket time booking tu... dan semalam...sally balik semalam dengan mama and akak...mmm...dah la flight delay almost 4 hours...penat tunggu tau...nasib baik ade Crown Lounge...boleh la lepak and makan-makan...and the best part is ade Wi-Fi !! mmm...every service got charges kan..? mmm...so semalam satu kepala kena RM 22 (Rp 75,000.00)...tak la mahal sebab makanan dia macam dekat Hotel wooo...

eh...sally banyak keja ni...nanti ade masa sally update pasal ke Bandung hokey...?? sesapa yang dah join GA sally tuh...sally akan review blog korang time by time okay :)

sape lagi comel...? sally ke Helmet..??

You Might Also Like

9 comments:

  1. selamat kembali sally....sure kepala tgh dibayangi dengan kenangan indah di bandung nih..

    sally n helmet..dua2 nampak comel..

    ReplyDelete
  2. update gamba, nak tgk... hi hi.. tak pat g, dapat tgk gamba ok jugak kan..

    ReplyDelete
  3. Seronoknye berjalan... Salam kenal kak sally

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!