"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

3:41:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

assalamualaikum disanaa...

hari ni sambil tgh blogwalking, ternampak dan terjengah dan tak tersengaja terjoin kak mia punya segmen...eh...byk pulak ter nyaa ek...hahahaa...


eh...haaa...kan dah tertepek banner tu...sila la join...tekan kat sini untuk join...tau...

task yg kak mia bg:
kak mia tanya berapa ramai follower?
419 orang yg superb!
kak mia terkenal dgn tagline nya yg macam ni...

psl tu each time org masuk blog dia mesti senyum jer...rasa senang hati...lagipun kak mia treat semua follower dia mcm kenalan rapat dia...kan kak mia kan...? kan?

ohhh...lagi satu...kak mia tanya ape yg sally suka dlm blog dia...actually,sally masuk blog kak mia...sebab kak mia one of PJJ student...so, dr situ sally gain inspiration utk sambung blaja jugak...and I'm doing it right now...sally pon dah jadi PJJ students and harap sangat dapat dean list mcm kak mia...kak mia kire sumber inspirasi la...at first rasa down jer nak sambung PJJ , tp bila baca pengalaman kak mia...terus mcm bersemangat gila nak sambung degree...and InsyaAllah nak sambung master dgn PhD!!

ok laa...kak mia kalau ade yg x cukup...kak mia bg tau ek...hehehe...

harap-harap ramai yg join...love & hugs!

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!