Fesyen : Plussize blogshop

3:00:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum..

ehh...jangan la buat muka pelik camtu...yela...asyik-asyik tgk orang post blogshop pasal baju yang cantik-cantik tapi untuk org yg saiz kecik yg comel lote...hiihihi...disebabkan sally punya saiz ni dua kali ganda dari orang yg comel lote ni...ehee...sally ambik kesempatan ni untuk kenalkan satu blog yang jual pelbagai baju untuk plus size...

so,kepada yg saiz comel tuh...boleh la jenguk ke blog kak Jess

link --> Jessabella pluzsize stealz

kat sini baju dia ikot trend..mostly harganya sgt berpatutan dan kualiti dia mantopp.. tak kan pernah mengecewakan...sally banyak beli long dress and cardigan kat sini...

syukur...even though owner dia chinese...tp dia sgt peramah and senang kalau kita nak bertanya pendapat dia tentang fesyen utk org cecomel ni...ehee..so,sesape yang berminat...boleh la kesana...

siapa kata orang comel tak boleh berfesyen...? ^_^

ni antara contoh dress and etc :



You Might Also Like

6 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!