Wednesday, August 29, 2012

sape rindu sally ?

assalamualaikum!

lady bird tu tiada kaitan dalam ini cerita...hiiiii ~

hari ni malas nak buat WW...so nak buat short entry jer...
start keja lepas raya aritu on monday...tp suddenly computer corrupt plak...
aiseh ! dah la org byk benda nak update ni...sedih ! 
dah la keja berlambak...tapi x boleh nak buat pulak...

ni pun menumpang kasih dekat komputer kawan...sebab dia kena g site...hihihi...alhamdulillah la...ade jugak kesempatan nak online barang seminit dua...*seminit dua la sangat kan?

hahhaha...ok! got to go...
minggu depan sally update lagi banyak lepas cik komputer kembali sihat ^_^

6 comments:

  1. alaa cian dy..komputer skt ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...kesian kan...ni tgh bodek bos nak komputer baru jugak ! x kira!! ^_^

      Delete
  2. saya!!! sammbil angkat tgn :)) mana pergi???

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!