sape rindu sally ?

4:21:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

assalamualaikum!

lady bird tu tiada kaitan dalam ini cerita...hiiiii ~

hari ni malas nak buat WW...so nak buat short entry jer...
start keja lepas raya aritu on monday...tp suddenly computer corrupt plak...
aiseh ! dah la org byk benda nak update ni...sedih ! 
dah la keja berlambak...tapi x boleh nak buat pulak...

ni pun menumpang kasih dekat komputer kawan...sebab dia kena g site...hihihi...alhamdulillah la...ade jugak kesempatan nak online barang seminit dua...*seminit dua la sangat kan?

hahhaha...ok! got to go...
minggu depan sally update lagi banyak lepas cik komputer kembali sihat ^_^

You Might Also Like

6 comments:

  1. alaa cian dy..komputer skt ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...kesian kan...ni tgh bodek bos nak komputer baru jugak ! x kira!! ^_^

      Delete
  2. saya!!! sammbil angkat tgn :)) mana pergi???

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!