LONDON ! Here I COME, back!

11:07:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments

assalamualaikum! ececehhh...laju je kan korang kalau baca tajuk ala-ala mat salleh punya negara ni kan...hahahhaha...ok la...sally nak story ni bukan la sally yang pergi sana...ni kisah Ahmad Fauzi...hahhaha...

sape tuh ? hahahha...bos sally la...merangkap director dekat company neh...lalallaa...yela...mmg rapat pon dgn bos...tp bukan yg macam korang pikir yee...haaa....bos kitorang pon palotak sama je macam kitorang dekat office ni...yela kan...dalam ofis ni ade bape kerat aje...hilang kejap pon perasaan...dah nama pon company construction kan...ramainya yg dekat site ajelaa...

haaa...mesti korang fikir kenapa sally nk cite pasal dia? hahah...sebab...dia baru jer blk dr bercuti dgn family dia dekat London...yeayyhh...dengki kot...hahahhaha...xpelaa....dah rezeki dia dgn family dia kan...heaven gila bila dia xde dekat ofis...hahahha...

ok! pendekkan cerita...tadaaa!!


yeahh....kitorang semua dapat keychain ni...lalallaa...hohoho....biarlah x dapat pegi pn...ade keychain pon ok la...amik berkat...mane tau one day nnt sampai sana kan...ke...sampai Makkah ker...haaa...alhamdulillah...doakan sally ye ! insyaAllah...tapi antara London dgn Venice, sally lagi excited nak ke Venice, Italy...

Night View ~

Best kan ??
tapi...duit belom cukup la nak ke sana...sebab dia kan xde tempat nak landing kapal terbang......tax pon mahal katanyaa...biasa la...hahhaha...alahai...x mampu rasanyaa haihh~

tapi xpe...orang kata mimpi tu penting...sbb nanti kita akan ade cita-cita utk di kejar...


notakaki : nnt nak honeymoon dekat Venice jugak ! x kira...baru la romantik kan ? aiceceehhhh ~

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!